Βιγιαρεάλ – Σοσιεδάδ 4-2

Gazzetta team
Βιγιαρεάλ – Σοσιεδάδ 4-2

bet365

Η Βιγιαρεάλ καθάρισε 4-2 τη Σοσιεδάδ και παραμένει στο κυνήγι της έκπληξης για την τετράδα.

Νωρίτερα η Ρεάλ μπορεί να πέρασε με τεσσάρα από το «Μεστάγια», αλλά η Βιγιαρεάλ λίγες ώρες αργότερα απαντούσε με τον ίδιο τρόπο, για να παραμείνει στο κυνήγι των Μαδριλένων. Το Κίτρινο Υποβρύχιο έπαιξε πραγματικά μπαλάρα στο α' μέρος με τη Σοσιεδάδ και σε εκείνο το διάστημα της έβαλε τέσσερα γκολ, για να βρεθεί στο φινάλε με το τρίποντο και το 4-2.

Η σκαστή κεφαλιά του Βίκτορ Ρουίθ (6'), το κοντινό βολέ του Φορνάλς (17'), η γκολάρα του Μπάκα (20') που πέρασε και τον αντίπαλο πορτιέρο και η ακόμα πιο γκολάρα το φαλτσαριστό του Καστιγιέχο (34') διέλυσαν με συνοπτικές διαδικασίες τους Βάσκους. Ενδιάμεσα (24') ο Γιορέντε με κεφαλιά είχε μειώσει, με τον Γουίλιαν Ζοσέ (58') να μειώνει τη διαφορά, δίχως όμως συνέχεια για την ομάδα του.

Ετσι η Βιγιαρεάλ παραμένει πολύ δυνατά στη μάχη της τετράδας, κάτι που έδειξε και πρόσφατα με το διπλό στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Οσο για τη Σοσιεδάδ, εκείνη βρίσκεται σε κακή κατάσταση, καθώς γνώρισε την τέταρτη διαδοχική ήττα και είναι λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα