Μπέτις - Μπαρτσελόνα 0-5

Γιώργος Καραμάνος
Μπέτις - Μπαρτσελόνα 0-5

bet365

Οι δύο σούπερ σταρ της Μπάρτσα διέλυσαν μόνοι τους (0-5) την Μπέτις και οι Μπλαουγκράνα αποσπάστηκαν στο +11 από τη 2η Ατλέτικο, μένοντας ουσιαστικά χωρίς ανταγωνιστή για την κορυφή.

Το κάνουν συχνά, το καθιερώνουν. Στο α' μέρος να μην κάνουν τίποτα και στο β' να απογειώνονται πραγματικά. Η ματσάρα που στήνουν οι Μπλαουγκράνα από το 60' και μετά είναι εκπληκτική. Λες και κάποιος να τους έκανε ηλεκτροσόκ και να όχι απλά να τους ξύπνησε, αλλά να τους ιντρίγκαρε στο μέγιστο. Μπροστάρηδες οι Μέσι, Λουίς Σουάρες που έκαναν εκπληκτικό φίνις στο ματς και διέλυσαν με 0-5 την Μπέτις στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Οι Καταλανοί ξεμπλόκαραν στο 59', όταν ο Σουάρες έκανε υπέροχη ασίστ στον Ράκιτιτς που βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε σωστά για το πέμπτο γκολ του κόντρα στους Βερδιμπλάνκος (οι αγαπημένοι αντίπαλοί του). Από εκεί και μετά δεν υπήρχε γυρισμός και το κοντέρ μόνο θα έγραφε. Στο 65' ο Μπουσκέτς έκλεψε και μοίρασε στον Μέσι για το 0-2.

Στο 69' ο Σουάρες έπιασε φοβερό μονοκόμματο σκαστό βολ πλανέ (σκοράρει για επτά σερί αγωνιστικές) και στο 80' ο Μέσι με υπέροχη ατομική ενέργεια άδειασε δύο αντιπάλους και πλάσαρε χαμηλά στη γωνία, για να κλείσει 10η διαδοχική σεζόν με 25+ γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Αργεντινός όμως δεν σταματούσε. Και δεν μπορούσαν αν τον σταματήσουν. Πήρε την μπάλα στο 89' κάλπασε και μοίρασε το πέμπτο για τον Σουάρες.

Η Μπαρτσελόνα παρέμεινε με εντυπωσιακό τρόπο αήττητη στο πρωτάθλημα, συνεχίζει τα ρεκόρ της και εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Ατλέτικο, για να την αφήσει στο -11 από την κορυφή. Είναι η όγδοη φορά στην ιστορία της που φτάνει σε αυτή τη διαφορά και σε όλες τις περιπτώσεις κατέκτησε το πρωτάθλημα. Οσο για τη Ρεάλ, εκείνη βρίσκεται σταθερά στο -19...

Μπέτις (Κίκε Σετιέν): Αδάν, Φεδάλ, Μαντί, Φρανθίς, Ντουρμίσι, Χάβι Γκαρθία (77' Μπουντεμπούζ), Ρουίθ, Γκουαρδάδο, Χοακίν, Τέγιο, Σέρχιο Λεόν (73' Ρουμπέν Κάστρο)

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Βερμάλεν (41' Ουμτιτί), Ζόρντι Αλμπα, Σεμέντο, Μπουσκέτς (82' Ντεουλοφέου), Σέρζι Ρομπέρτο, Ράκιτιτς, Αντρέ Γκόμες (68' Παουλίνιο), Μέσι, Λουίς Σουάρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα