Αλαβές - Λεγανές 2-2

Gazzetta team
Αλαβές - Λεγανές 2-2

bet365

Η Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα παρότι βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ στην έδρα της Αλαβές, κατάφερε με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο να φύγει με τον βαθμό (2-2) από τη Βιτόρια.

Η Αλαβές αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Όπως το είχε κάνει απέναντι στη Σεβίλλη την περασμένη αγωνιστική. Και όλα έδειχναν ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε και απέναντι στη Λεγανές, αλλά στο τέλος τα έκανε... θάλασσα.

Ο Δημήτρης Σιόβας ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα της Λεγανές, η οποία με την έναρξη του δευτέρου μέρους έμεινε πίσω στο σκορ με κοντινό πλασέ του Μουνίρ (46’). Η Αλαβές διπλασίασε τα τέρματά της λίγο αργότερα (52’) με τον Πεντράθα σε κενή εστία, βάζοντας έτσι τις βάσεις για την τελική επικράτηση.

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Αρχικά μείωσαν με πέναλτι του Γκάμπριελ στο 75’ σε 2-1, και με τη συμπλήρωση των 90' (παίζοντας και με παίκτη περισσότερο λόγω αποβολής του Έλι) ο Θαλδούα έφερε το ματς στα ίσια (2-2), γλιτώνοντας τον βαθμό για τη Λεγανές στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα