Εσπανιόλ – Σεβίλλη 0-3

Δημήτρης Βέργος
Εσπανιόλ – Σεβίλλη 0-3

bet365

Η Σεβίλλη πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην Primera Division μέσα στο 2018, επικρατώντας με 0-3 μέσα στην έδρα της Εσπανιόλ, με τους παίκτες του Μοντέλα να βρίσκουν λύση στον αγωνιστικό κατήφορο και να πιάνουν προσωρινά στην 4η θέση τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η μεσοβδόμαδη επικράτηση επί της Ατλέτικο Μαδρίτης για το Copa Del Rey φαίνεται πως ήταν η απαραίτητη ώθηση που έψαχνε η Σεβίλλη του Βιτσέντζο Μοντέλα προκειμένου να βάλει τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο στην Primera Division.

Από τις 2 Δεκεμβρίου είχε να πανηγυρίσει νίκη η Σεβίλλη στο ισπανικό πρωτάθλημα μετρώντας μόλις έναν βαθμό στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Τελικά ο κατήφορος πήρε τέλος στην έδρα της Εσπανιόλ, με τους Ανδαλουσιάνους να περνάνε με το διπλό από τη Βαρκελώνη (0-3), βάζοντας τις βάσεις από το πρώτο μέρος.

Οι παίκτες του Μοντέλα αφού στάθηκαν τυχεροί στη μεγάλη ευκαιρία του Μορένο, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με κοντινό σουτ του Βάσκες στο 15', ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Ντιέγο Λόπεθ.

Στο 34' μια όμορφη προσωπική ενέργεια του Σαράμπια έγραψε το 0-2 για τους Σεβιγιάνους, οι οποίοι διατήρησαν το προβάδισμά τους στο δεύτερο μέρος, φτάνοντας και σε ένα τρίτο τέρμα με τον Μουριέλ στις καθυστερήσεις (0-3). Έτσι οι παίκτες του Μοντέλα επέστρεψαν μετά από 50 μέρες στα θετικά αποτελέσματα στην Primera, πιάνοντας προσωρινά τη Ρεάλ Μαδρίτης στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Эспаньол - Севилья. Обзор матча. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα