Λεγανές - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1 (vid)

Gazzetta team
Λεγανές - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1 (vid)

bet365

Μπορεί οι Μπέιλ, Μπενζεμά, Κριστιάνο να μην αγωνίστηκαν κόντρα στη Λεγανιές, όμως με γκολ του Ασένσιο στο 89', η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 0-1 της Λεγανές κι έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Το καθήκον της έκανε η Ρέαλ Μαδρίτης στην έδρας της Λεγανές. Η «βασίλισσα», αγωνίστηκε χωρίς το BBC, τα βρήκε σκούρα αλλά τελικά έφυγε με το διπλό επικρατώντας με 0-1.

Η Λεγανές, με τον Σιόβα να ξεκινάει βασικό, έβαλε αρκετά δύσκολα στην Ρεάλ, η οποία χρειάστηκε ένα τέρμα του Ασένσιο μετά από ασίστ του Ερνάντες, για να κάνει το 0-1 και να πάρει ένα γερό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. Μάλιστα, με το τέρμα αυτό ο άσος των Μαδριλένων έβαλε και τέλος σε μια... κατάρα, καθώς είχε 10 παιχνίδια να βρει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα!

Η ρεβάνς, θα γίνει στο Μπερναμπέου στις 24/1 με την ομάδα της Μαδρίτης φυσικά, να έχει πλέον τον πρώτο λόγο...

Леганес - Реал Мадрид. Обзор матча. Кубок Испании 2017/18. 1/4 финала. 1-й матч от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα