Πουλάει και βάζει πάνω από 60 εκατ. ευρώ στα ταμεία η Μπαρτσελόνα

Πουλάει και βάζει πάνω από 60 εκατ. ευρώ στα ταμεία η Μπαρτσελόνα

Gazzetta team
Πουλάει και βάζει πάνω από 60 εκατ. ευρώ στα ταμεία η Μπαρτσελόνα

bet365

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται για άμεσο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ με στόχο να εισπράξει πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ από τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Η Μπαρτσελόνα έχει ξοδέψει πολύ χρήμα τη φετινή σεζόν για να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, με τους «Μπλαουγκράνα» να ολοκληρώνουν πρόσφατα και τη μεταγραφή του Φιλίπε Κουτίνιο, η οποία κόστισε 160 εκατομμύρια ευρώ και έγινε η 3η ακριβότερη παγκοσμίως.

Πλέον στο στρατόπεδο του συλλόγου θέλουν να βάλουν ζεστό χρήμα στα ταμεία τους από το ξεσκαρτάρισμα που επίκειται στο ρόστερ με στόχο να εισπράξουν πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ από τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Ντεουλοφέου, Ραφίνια, Βιδάλ, Μαστσεράνο και Αρντά Τουράν βρίσκονται με το ένα πόδι στην έξοδο και η Μπάρτσα σκοπεύει να συγκεντρώσει συνολικά 66 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μαστσεράνο ετοιμάζεται για την κινεζική Χεμπέι έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο Αρντά Τουράν αναμένεται να πουληθεί στην Μπασάκσεχιρ σε ανάλογη τιμή. Δέκα εκατομμύρια ευρώ σκοπεύει να πάρει η Μπαρτσελόνα και από την παραχώρηση του Βιδάλ στη Σεβίλλη, ενώ από 18 θέλει να εισπράξει τόσο για τον Ντεουλοφέου όσο και για τον Ραφίνια για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον από Ιταλία.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα