Ατλέτικο Μαδρίτης - Χετάφε 2-0

Δημήτρης Βέργος
Ατλέτικο Μαδρίτης - Χετάφε 2-0

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης παραμένει στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα καθώς επέστρεψε στις νίκες με 2-0 επί της Χετάφε, σε ένα ματς στο οποίο ο Ντιέγο Κόστα σκόραρε και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Οι «Ροχιμπλάνκος» ήθελαν να κάνουν απλά το καθήκον τους στο Wanda Metropolitano απέναντι στη Χετάφε. Ο Ντιέγο Κόστα ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα του Σιμεόνε και ο στόχος ήταν ξεκάθαρος. Επιστροφή στις νίκες για να διατηρηθεί η ομάδα στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα.

Αν και στο πρώτο μέρος η Χετάφε αποδείχτηκε... σκληρό καρύδι, η «Ατλέτι» πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 1-0 μετά από όμορφο πλασέ του Κορέα στο 19'.

Στο δεύτερο μέρος, η Ατλέτικο με... επαγγελματικό τρόπο καθάρισε το ματς, με τον Ντιέγο Κόστα να σκοράρει για δεύτερο σερί παιχνίδι, μετά την επιστροφή του. Με πλασέ στο 68' ο Κόστα διαμόρφωσε το 2-0, αλλά η σκέψη του να πανηγυρίσει με τους οπαδούς σκαρφαλώνοντας στην κερκίδα δεν αποδείχθηκε έξυπνη.

Έχοντας ήδη δεχθεί κάρτα μερικά λεπτά νωρίτερα, ο Ντιέγο Κόστα αντίκρισε τη δεύτερη και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια αφήνοντας τους «Ροχιμπλάνκος» με δέκα παίκτες. Αυτό πάντως δεν εμπόδισε τους παίκτες του Σιμεόνε να διατηρήσουν μέχρι το τελικό σφύριγμα το 2-0 και να μειώσουν στους έξι βαθμούς, με παιχνίδι περισσότερο, τη διαφορά από την κορυφή και την Μπαρτσελόνα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα