Προβάδισμα Μπαρτσελόνα για Γκριζμάν

Gazzetta team
Προβάδισμα Μπαρτσελόνα για Γκριζμάν

bet365

Σύμφωνα με βρετανικά ρεπορτάζ, η Μπαρτσελόνα έχει ξεπεράσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κούρσα απόκτησης του Αντουάν Γκριζμάν της Ατλέτικο.

Το καλοκαίρι ο Γάλλος επιθετικός είχε βρεθεί κοντά στους Red Devils όμως αποφάσισε να μείνει στην Ατλέτικο και να σταθεί στο club ύστερα από την απαγόρευση μεταγραφών που επιβλήθηκε. Εκτός αυτού, ο Grizi ανανέωσε με τον σύλλογο υπογράφοντας συμβόλαιο με ρήτρα αποδέσμευσης 200 εκατ. ευρώ. Εξι μήνες αργότερα, το όνομά του είναι hot όσο αφορά τα μεταγραφικά. Οι Καταλανοί έχουν σκοπό να χτίσουν μια πολύ δυνατή ομάδα μετά την αποχώρηση του Νεϊμάρ και ένας από τους top στόχους είναι ο 26χρονος. Οπως γράφει η Independent, στο Old Trafford υπάρχει η αίσθηση ότι η Μπαρτσελόνα «βρίσκεται πολύ μπροστά» στην υπόθεση, ενώ το σενάριο ενισχύεται από το ότι σε πολλούς από τους παίκτες της Ατλέτικο υπάρχει η αίσθηση ότι ο Γκριζμάν θα καταλήξει στην Μπαρτσελόνα.

Προσφορά-έκπληξη* σε περιμένει, ποντάροντας στο Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα