Ρεάλ Μαδρίτης – Φουενλαμπράδα 2-2 (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης – Φουενλαμπράδα 2-2 (vid)

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης – Φουενλαμπράδα 2-2 (vid)

bet365

Τα πιτσιρίκια των Μαδριλένων δυσκολεύτηκαν (2-2), αλλά πέρασαν τη Φουενλαμπράδα. Αποκλεισμός σοκ για τη Μάλαγα του Μίτσελ. Εκτός και οι Χιρόνα, Εϊμπάρ.

Το πρώτο παιχνίδι με το διπλό (0-2) στη Φουνλαμπράδα, είχε τελειώσει την περιπέτεια της εν λόγω ομάδας. Στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» όμως το club που βρίσκεται στην κορυφή της Segunda B’ (Γ’ Κατηγορία), πήγε να κάνει το τρελό. Αφού έχασε τρεις καλές ευκαιρίες, προηγήθηκε με τον Μιγιά (25’) και κρατούσε έως και τη συμπλήρωση μίας ώρας. Εκεί εμφανίστηκε όμως για τη Ρεάλ που κατέβηκε με τα δευτερότριτα, ο Μπόρχα Μαγιοράλ και δύο με δικά του (62’, 70’) έκανε την ανατροπή. Στο 90’ ο Πορτίγια ισοφάρισε για το 2-2 που έφερε τον τιμητικό αποκλεισμό για τους φιλοξενούμενους, με τους Μαδριλένους να βρίσκονται στην 5η φάση του Κόπα ντελ Ρέι. Εκτός από τους πιτσιρικάδες που πήραν ευκαιρίες, το σημαντικό για τους Μερένγκες ήταν οι επιστροφές των Κέιλορ Νάβας, Μπέιλ και Κόβατσιτς έπειτα από αρκετό καιρό.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κέιλορ Νάβας, Νάτσο, Τεχέρο, Τεό, Χακίμι, Κόβατσιτς (83’ Σεοάνε), Γιορέντε, Θεμπάγιος, Ροδρίγκεθ (75’ Κεθάδα), Φεουγιασιέρ (62’ Μπέιλ).


Ολοκληρώθηκε το κακό για τη Μάλαγα
«Είναι ντροπιαστικό να μένεις εκτός από ομάδα μικρότερης κατηγορίας», μονολογούσε ο Μίτσελ φωναχτά, που είδε τη Μάλαγα να ολοκηρώνει τις κακές εμφανίσεις και την σύντομη πορεία της στο Κύπελλο, μετά το εντός 1-1 με τη Νουμάνθια και την ήττα 2-1 στο πρώτο παιχνίδι. Την ίδια στιγμή τη διοργάνωση αποχαιρετούσαν και οι Χιρόνα, Εϊμπάρ από τις ομάδες της La Liga, ενώ πέρασαν Λεγανές, Λεβάντε, Θέλτα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τρίτη
Μάλαγα – Νουμάνθια 1-1 (1-2)
Λεγανές – Βαγιαδολίδ 1-0 (2-1)
Ρεάλ Μαδρίτης – Φουενλαμπράδα (2-0)
Λεβάντε – Χιρόνα 1-1 (2-0)
Θέλτα – Εμπάρ 0-0 (2-1)

Τετάρτη
Σεβίλλη – Καρταχένα (3-0)
Μπαρτσελόνα – Μούρθια (3-0)
Ατλέτικο Μαδρίτης – Ελτσε (1-1)
Σοσιεδάδ – Γέιδα (1-0)
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Φορμεντέρα (1-1)
Λας Πάλμας – Λα Κορούνια (4-1)

Πέμπτη
Αλαβές – Χετάφε (1-0)
Βιγιαρεάλ – Πονφεραντίνα (0-1)
Εσπανιόλ – Τενερίφη (0-0)
Βαλένθια – Σαραγόσα (2-0)
Μπέτις – Κάδιθ (2-1)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα