«Ξέραμε για τον Μπερίσο, θα πολεμήσουμε μαζί του»

«Ξέραμε για τον Μπερίσο, θα πολεμήσουμε μαζί του»

Κώστας Ζάλιαρης
«Ξέραμε για τον Μπερίσο, θα πολεμήσουμε μαζί του»

bet365

Οι παίκτες της Σεβίλλης ανέφεραν ότι γνώριζαν πριν από το ματς με τη Λίβερπουλ για τη «μάχη» που δίνει ο Εντουάρδο Μπερίσο με την αρρώστια και ξεκαθάρισαν ότι σε αυτό τον αγώνα, είναι όλοι μαζί του και δεν θα τον αφήσουν να παραδοθεί.

Αννόβερο – Στουτγάρδη με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί πέναλτι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οι Χεσούς Νάβας, Φράνκο Βάσκεθ και Νίκο Παρέχα μίλησαν για την κατάσταση του προπονητή τους, για τον οποίο έγινε γνωστό λίγο μετά το εκπληκτικό 3-3 με τη Λίβερπουλ ότι πάσχει από καρκίνο του προστάτη, ενώ, φρόντισαν ώστε να του δείξουν ότι έχει μαζί του και τη δική τους δύναμη για να βγει νικητής...

«Το γνωρίζαμε πριν από το ματς, δεν το μάθαμε στο ημίχρονο. Ήταν ήρεμος παρά την δύσκολη κατάσταση που προέκυψε... Έχει δύναμη και θα έχει και το κουράγιο μας» ανέφερε ο Νάβας, για να συνεχίσει ο Βάσκεθ:

«Με το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει ως άνθρωπο και τη δύναμή του, θα παλέψει και θα βγει νικητής. Οι πανηγυρισμοί μας στο τέλος για το 3-3, ήταν για εκείνον, για να χαμογελάσει».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός των Ανδαλουσιανών, Νίκο Παρέχα, είπε: «Δεν θα τον αφήσουμε μόνο σε αυτή τη μάχη. Θα φροντίσουμε ώστε να καταλάβει καλά αυτό που πρεσβεύει η ομάδα μας. Το σύνθημα ότι “δεν παραδινόμαστε ποτέ” θα του το μεταφέρουμε όλοι. Να είστε σίγουροι...».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα