«Φεύγει το καλοκαίρι ο Γκριζμάν»

Gazzetta team
«Φεύγει το καλοκαίρι ο Γκριζμάν»

bet365

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα είναι τα φαβορί για την απόκτηση του Αντουάν Γκριζμάν, που το καλοκαίρι αναμένεται να φύγει από την Ατλέτικο.

Ο Αντουάν Γκριζμάν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο, με την ρήτρα να ανεβαίνει στα 200 εκατ. ευρώ, αλλά από την 1η Ιουλίου να πέφτει ξανά στα 100. Ο λόγος ήταν η απαγόρευση μεταγραφών για τους ροχιμπλάνκος, με τις δύο πλευρές στην ουσία να «συμφωνούν» να συνεχίσουν μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ο Γάλλος, όμως, δεν ικανοποιεί με την απόδοσή του και στο ντέρμπι με την Ρεάλ αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς. Το Sky Sports αναφέρει ότι από την Ατλέτικο θεωρούν δεδομένο ότι ο Γκριζμάν θα φύγει το καλοκαίρι, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα να είναι τα φαβορί για την απόκτησή του, πληρώνοντας πάντα τη ρήτρα των 100 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μάλιστα, στο κόλπο δεν αποκλείεται να μπει και η Ρεάλ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα