Ξέρει από κατάγματα στη μύτη ο Σέρχιο Ράμος... (pic)

Ξέρει από κατάγματα στη μύτη ο Σέρχιο Ράμος... (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Ξέρει από κατάγματα στη μύτη ο Σέρχιο Ράμος... (pic)

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε πως ο Σέρχιο Ράμος έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη, έπειτα από το χτύπημα που δέχθηκε στο ντέρμπι της Μαδρίτης, ωστόσο, ο αρχηγός της «βασίλισσας» ξέρει από τέτοιες καταστάσεις και... δεν μασάει.

Ο στόπερ των Μαδριλένων δέχθηκε δυνατό χτύπημα στο πρόσωπο από κλωτσιά αντιπάλου στο πρώτο ημίχρονο της ισόπαλης (0-0) αναμέτρησης του Σαββάτου στο WandaMetropolitano, προσπάθησε να συνεχίσει, όμως στην ανάπαυλα αντικαταστάθηκε αφού η μύτη του πλέον είχε πρηστεί αρκετά από το κάταγμα.

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός Δες τον αγώνα ζωντανά και παίξε νόμιμα live στοίχημα (21+)

Παρόμοια κατάσταση είχε αντιμετωπίσει πίσω στο 2007, όταν σε ματς απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, υπέστη ξανά κάταγμα στη μύτη, συνέχισε όσο μπορούσε με βαμβάκια για σταματήσει το αίμα και μόλις τρεις μέρες μετά έπαιξε σε clasico και σκόραρε!

Στην απαραίτητη επέμβαση στο πρόσωπό του, υποβλήθηκε τρεις μήνες μετά το χτύπημα, αφού τότε το αποφάσισε και βρήκε... κενό ώστε να μη λείψει από την άμυνα της Ρεάλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα