Ζιντάν: «Παίξαμε καλά, μας έλειψε μόνο το γκολ»

Ζιντάν: «Παίξαμε καλά, μας έλειψε μόνο το γκολ»

bet365

Ικανοποιημένος έμεινε ο Ζιντάν από τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες του κόντρα στην Ατλέτικο, ενώ για τη διαφορά με την Μπαρτσελόνα είπε ότι η ομάδα του θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία όταν εκείνη θα χάνει βαθμούς.

Η Ρεάλ κόλλησε στο μηδέν στο ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ατλέτικο. Ο Ζιντάν έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες του και στο μόνο που στέκεται είναι το γκολ που δεν ήρθε, τελικά.

«Μας έλειψε το γκολ, δεν έχω να προσάψω κάτι στους παίκτες μου, είχαμε ένα σπουδαίο ματς και αξίζαμε περισσότερα αλλά δεν μπορούσαμε», είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Ατλέτικο ο Ζιντάν και συνέχισε για την απόσταση που υπάρχει με την Μπαρτσελόνα:

«Υπάρχουν ακόμη πολλά ματς και αρκετοί βαθμοί, οι δέκα βαθμοί είναι αρκετοί αλλά αυτό φυσικά θα αλλάξει επειδή η Μπαρτσελόνα δεν θα σκοράρει συνέχεια και εμείς τότε πρέπει να είμαστε εκεί».

Ο Ζιντάν μάλιστα... κάλυψε Ρονάλντο και Μπενζεμά που δεν κατάφεραν να σκοράρουν για άλλη μία φορά.

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, το καλό για απόψε και θέλω να μείνω με το θετικό, είναι πως παίξαμε πολύ καλά, είναι αλήθεια ότι μας λείπει το γκο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα