Είχε τον τρόπο η Μπιλμπάο (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Είχε τον τρόπο η Μπιλμπάο (vid)

bet365

Η Μπιλμπάο υποχρέωσε την Σεβίλλη (1-0) στην δεύτερη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα με γκολ του Βέσγκα, σε ένα ματς που έκανε τα απολύτως απαραίτητα για να πάρει το τρίποντο.

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έκαναν για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία τους στο 13ο λεπτό σε μια φάση που ο Αντούριθ ζήτησε πέναλτι. Η Μπιλμπάο έδειχνε πιο δραστήρια και στο 25ο λεπτό ο Ρίκο με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το μηδέν στο σουτ του Σουσαέτα.

Μετά το ημίωρο η Σεβίλλη αποφάσισε να κάνει την εμφάνισή της στον αγώνα και στο 35' ο Κέπα είπε όχι στο φάουλ του Κορσιά, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα αρνήθηκε το γκολ στον Καρόλ. Τελικά οι Βάσκοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 43' όταν μετά από πλάγιο η μπάλα έφτασε στον Βέσγκα ο οποίος μέσα από την περιοχή με ψιλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ξανά με διαμαρτυρίες για την Μπιλμπάο αφού στο 48' υπήρξαν διαμαρτυρίες για χέρι του Κορσιά. Αυτή την φορά όμως η Σεβίλλη έχοντας και το γκολ στις πλάτες της προσπάθησε να αντιδράσει και μέσα σε δύο λεπτά (52' - 53') ο Μπεν Γιεντέρ έφτασε κοντά στο 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν δώσει χώρο και χτυπούσαν στις αντεπιθέσεις και ο Βέσγκα στο 58' παραλίγο να κλειδώσει το τρίποντο. Η Σεβίλλη στη συνέχεια προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, στα τελευταία λεπτά έψαξε ακόμα περισσότερο το γκολ, αλλά με εξαίρεση την φάση του Μπεν Γιεντέρ (ξανά) στο 87΄ δεν κατάφερε να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Οι ενδεκάδες

Μπιλμπάο: Κέπα, Λέκουε, Νούνιες, Λαπόρτ, Μπαλενσιάγκα, Σαν Χοσέ, Σουσαέτα (90' Μερίνο), Ραούλ Γκαρσία (70' Γουίλιαμς), Βέσγκα, Κόρδομπα (83' Ιτουράσπε), Αντούριθ

Σεβίλλη: Ρίκο, Κορσιά (60' Νολίτο), Κίελ, Λενγκλέ, Καρόλ, Πισάρο, Ν' Ζονζί (22' Κρον Ντέλι), Κορέα (77' Μουριέλ), Βάσκες, Νάβας, Μπεν Γιεντέρ

 

LA LIGA Τελευταία Νέα