Παπασταθόπουλος: «Είμαι χαρούμενος που η δική μου ποδοσφαιρική καριέρα θα τελειώσει παίζοντας στη Μπέτις»

Παπασταθόπουλος: «Είμαι χαρούμενος που η δική μου ποδοσφαιρική καριέρα θα τελειώσει παίζοντας στη Μπέτις»

Παπασταθόπουλος: «Ψυχολόγος εκτός γηπέδου ο Κλοπ, σημαντικός για την καριέρα μου ο Έμερι»

bet365

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με ανάρτηση του στα Social Media έκανε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μπέτις μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και βάζει τέλος στην καριέρα του.

Μετά από μια σεζόν στην Ανδαλουσία ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ετοιμάζεται να αποχωρήσει. Ο πολύπειρος Έλληνας κεντρικός αμυντικός με ανάρτηση του στο Instagram έκανε γνωστό πως θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μπέτις στο τέλος της σεζόν και ανέφερε πως οι Ανδαλουσιάνοι ήταν η τελευταία ομάδα της καριέρας του!

O Παπασταθόπουλος αποχώρησε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό ως ελεύθερος και υπέγραψε στους Βερδιμπλάνκος στις 26 του περασμένου Οκτωβρίου, μέχρι το τέλος της σεζόν. Με τους Ανδαλουσιανούς μέτρησε 13 εμφανίσεις στη La Liga και μια στο Copa del Rey.

«Οκτώβριος 2023, πήρα την απόφαση να αποδεχτώ την πρόταση να ενταχθώ σε αυτήν την ομάδα που για μένα ήταν μια μεγάλη πρόκληση, αλλάζοντας χώρα, πρωτάθλημα, έδρα. Η Μπέτις έγινε οικογένεια για μένα, όλοι με υποδέχτηκαν σαν να ήμουν χρόνια εδώ. Αγάπησα την πόλη, την ομάδα. Αλλά η ζωή μου μακριά από την οικογένειά μου είναι αυτό που αναγκάζει αυτό το ταξίδι να τελειώσει. Ως εκ τούτου, είμαι χαρούμενος που η δική μου ποδοσφαιρική καριέρα θα τελειώσει παίζοντας στη Μπέτις και στο ισπανικό πρωτάθλημα και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν μαζί μου σε αυτό το ταξίδι.

Οι συμπαίκτες μου, όλο το επιτελείο της ομάδας, ο προπονητής που πίστεψε σε εμένα από την πρώτη μέρα και με έκανε να νιώθω ότι ανήκω σε αυτή την οικογένεια για χρόνια. Και η διοίκηση της ομάδας που με επέλεξε για αυτή τη συνεργασία.
Και όλους εσάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξή σας σε νίκες και ήττες.

Δύο τελευταία ματς έμειναν φορώντας τη φανέλα της Μπέτις, δύο πολύ σημαντικά, με τον πρώτο αγώνα αύριο θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε! Σας περιμένω όλους εκεί!
Ευχαριστώ béticos!!
Ευχαριστώ Verdiblancos
», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Παπασταθόπουλος.

Ο Έλληνας στόπερ αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά στην ΑΕΚ και το 2008 άρχισε το ταξίδι του στην Ευρώπη. Ο Παπασταθόπουλος είναι ο μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής που έχει παίξει και στα τέσσερα μεγάλα πρωταθλήματα, καθώς έχει παίξει σε Τζένοα, Μίλαν, Βέρντερ Βρέμης, Ντόρτμουντ, Άρσεναλ και Μπέτις, ενώ τον Γενάρη του 2021 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα