Ντε Χέα: Περίμενε κλήση από τη Ρεάλ μετά τον τραυματισμό του Κουρτουά

Newsroom
Ντε Χέα: Περίμενε κλήση από τη Ρεάλ μετά τον τραυματισμό του Κουρτουά

bet365

Ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι, ο Νταβίντ Ντε Χέα πίστευε ότι θα έπαιρνε μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Νταβίντ Ντε Χέα περίμενε κλήση από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον τραυματισμό του Τιμπό Κουρτουά, αλλά η κλήση δεν έφτασε ποτέ!

Στις 3 Ιουνίου του 2023 ο Ισπανός τερματοφύλακας, υπερασπίστηκε για τελευταία φορά την εστία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν ο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας η ομάδα του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχασε από τη Μάντσεστερ Σίτι. Μετά από αυτό, ο βρετανικός σύλλογος και ο πολύπειρος πορτιέρε δεν κατέληξαν σε συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Ισπανός κίπερ είχε προτάσεις από την Σαουδική Αραβία, από τις Ηνωμένες Πολιτείες, από την Ευρώπη, αλλά καμία δεν τον κάλυπτε τις προσδοκίες του. Στα 33 του, με έναν ολόκληρο χρόνο μακριά από το ποδόσφαιρο, ο Ντε Χέα σκέφτεται τη σύνταξη: θέλει να συνεχίσει. Και ήδη περιμένει το καλοκαίρι για να ξαναφορέσει τα γάντια.

Από τότε που ανακοίνωσε το αντίο του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιούλιο, ζει στην Ισπανία. Παντρεύτηκε την κοπέλα του, και εργάζεται μόνος του για να παραμείνει σε φόρμα.

Η κλήση που περίμενε από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η σεζόν θα μπορούσε να είχε αλλάξει στα τέλη του περασμένου Αυγούστου για τον Νταβίντ Ντε Χέα. Ο τραυματισμός του Τιμπό Κουρτουά στην προπόνηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης τίναξε στον αέρα τον σχεδιασμό του Κάρλο Αντσελότι και η «βασίλισσα» έπιασε δουλειά αναζητώντας νέο τερματοφύλακα. Ανάμεσα στα ονόματα που ακούστηκαν, ήταν κι αυτό του Ντε Χέα. Ο τερματοφύλακας σύμφωνα με το Relevo περίμενε μια κλήση από τη Ρεάλ, αλλά προς απογοήτευση του Ισπανού, αυτή η επικοινωνία δεν υπήρξε ποτέ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα