Μέσι: Στο... σφυρί η χαρτοπετσέτα που υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο

Μέσι: Στο... σφυρί η χαρτοπετσέτα που υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο

messi_2011

bet365

Η... ιστορική χαρτοπετσέτα στην οποία υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο ο Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα, αναμένεται να δημοπρατηθεί στην τιμή των 587.000 ευρώ!

Ο Λιονέλ Μέσι υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα πάνω σε... χαρτοπετσέτα, η οποία θα βγει «στο σφυρί» στην τιμή των 587.000 ευρώ!

Ο Αργεντινός super star έφυγε από το Ροσάριο της Αργεντινής στα 13 του για λογαριασμό των Μπλαουγκράνα και ο τεχνικός διευθυντής της Μπάρτσα, Κάρλες Ρέσακ, του προσέφερε συμβόλαιο γραμμένο πάνω σε χαρτοπετσέτα.

Εκτός του Ρέσακ την περίφημη αυτή χαρτοπετσέτα είχε υπογράψει και ο Χοσέπ Μινγκέλα, σύμβουλος μεταγραφών του ισπανικού συλλόγου και ο μάνατζερ, Οράσιο Γκατσιόλι, ο οποίος πρότεινε τον Αργεντινό στους Καταλανούς.

Η... ιστορική αυτή χαρτοπετσέτα από την οποία ξεκίνησε όλη η καριέρα του Μέσι, θα βγει προς πώληση σε δημοπρασία και θα χρειαστεί κάποιος να βάλει βαθιά το χέρι στην... τσέπη για να κάνει δική του κομμάτι της ιστορίας ολόκληρου του ποδοσφαίρου. Όπως έγινε γνωστό, το πρώτο συμβόλαιο του Pulga αναμένεται να δημοπρατηθεί στις 18 Μαρτίου, με τον οίκο δημοπρασιών «Bonhams» και τιμή εκκίνησης τις 587.000 ευρώ.

«Στη Βαρκελώνη στις 14 Δεκεμβρίου του 2000 παρόντος του Μινγκέλα και του Οράσιο, ο Κάρλες Ρέσακ, τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, δεσμεύεται να υπογράψει τον Λιονέλ Μέσι, παρά κάποιες απόψεις που στηρίζουν το αντίθετο, αρκεί να τηρηθούν όσα είχαν προηγουμένως συμφωνηθεί», η συμφωνία που γράφτηκε πάνω στη χαρτοπετσέτα.

«Αυτό είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά αντικείμενα που έχω χειριστεί ποτέ. Ναι, είναι μια χαρτοπετσέτα, αλλά είναι η διάσημη χαρτοπετσέτα που ήταν στην αρχή της καριέρας του Λιονέλ Μέσι. Άλλαξε τη ζωή του Μέσι, του μέλλοντος της Μπαρτσελόνα, και συνέβαλε καθοριστικά στο να χαρίσει μερικές από τις πιο ένδοξες στιγμές του ποδοσφαίρου σε δισεκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο», τόνισε ο διευθυντής της «Bonhams», Ίαν Έλινγκ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα