Ρεάλ Μαδρίτης - Αλμερία: Έξαλλοι οι φιλοξενούμενοι με τη διαιτησία «μας έκλεψαν»

Newsroom
Αλμερια παράπονα απο τη διαιτησία

bet365

Οι παίκτες της Αλμερία εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τις αμφιλεγόμενες αποφάσεις του διαιτητή στην ήττα με 3-2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης την Κυριακή (21/01).

Η Αλμερία προηγήθηκε με δύο γκολ πριν το ημίχρονο, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να ανατρέψει (3-2) το παιχνίδι στο δεύτερο μισό με το VAR να αναλαμβάνει δράση και τους παίκτες των φιλοξενούμενων να έχουν έντονα παράπονα από τους διαιτητές.

«Κάποιος αποφάσισε ότι δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε εδώ, και έτσι έγινε», είπε ο Πουμπίγ στο DAZN. «Φεύγουμε με την αίσθηση ότι μας έχουν κλέψει το παιχνίδι, είναι ξεκάθαρο. Πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα περισσότερο από εξωτερική παρέμβαση για να μπουν στο παιχνίδι. Δεν υπάρχει τρόπος να το καταλάβεις. Η σημερινή μέρα ξεπερνά κάθε όριο»!

«Οι linesmen μας απείλησαν και πάνω από αυτό, μάλλον πιστεύουν ότι τα πήγαν καλά. Πονάει πολύ, αλλά η La Liga απέχει έτη φωτός από την Premier League.», πρόσθεσε.

Παράπονα για τη διαιτησία είχε και ο Έντγκαρ Γκονζάλες που πέτυχε το δεύτερο γκολ της Αλμερία με τρομερό χτύπημα. «Βλέπετε ότι η άλλη ομάδα μπορεί να πει οτιδήποτε στον διαιτητή ένα μέτρο μακριά του και εμείς δεν μπορούμε», σημείωσε. «Υπάρχουν πολλές διαφορές. Καταλαβαίνω ότι είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και εμείς είμαστε η Αλμερία, αλλά... Αυτός είναι μια διοργάνωση που πρέπει να είναι δίκαιος για όλους και μερικές φορές είναι δύσκολο να τον δούμε έτσι. Το δεύτερο γκολ είναι χέρι και δεν υπάρχει πέναλτι επειδή μού έχει γίνει φάουλ πριν. Προωθούμε και ένα τράβηγμα με εμποδίζει να σηκωθώ. Αν αυτή η επαφή δεν είναι φάουλ, δεν θα έπρεπε να είναι ούτε η επόμενη από τον Μπέλινγκχαμ, για τον οποίο απέρριχαν το γκολ μας για το 3-1».

«Αισθανόμαστε μεγάλη αδυναμία. Όλες οι αποφάσεις ήταν για αυτούς. Δεν βρισκόμαστε στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα λόγω των διαιτητών, αλλά σε τέτοια παιχνίδια, πονάει που συμβαίνει αυτό», τόνισε κλείνοντας.

Ο προπονητής της Αλμερία, Γκαΐθκα Γκαριτάνο, που αποβλήθηκε από τον διαιτητή, αποφάσισε να μην σχολιάσει τις επίμαχες αποφάσεις.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα