Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο: Το τετ α τετ μεταξύ Φλορεντίνο Πέρεθ και Σιμεόνε (vid)

Newsroom
perez_simeone

bet365

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ και ο Ντιέγκο Σιμεόνε είχαν μια φιλική συνομιλία κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου «75 miradas y más para 75 años» του Ενρίκε Θερέθο, προέδρου της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, και ο Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε, προπονητής της Αλτέτικο Μαδρίτης, είχαν μια προσωπική συζήτηση κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του Ενρίκε Θερέθο προέδρου των «ροχιμπλάνκος».

Στην παρουσίαση του βιβλίου που εξετάζει τη ζωή του στο ποδόσφαιρο και τον κινηματογράφο, δεν έλειψαν προσωπικότητες όπως ο αρχηγός της Ατλέτι Κόκε, ο Σάβιτς, ο Γιορέντε, ο Χιμένες, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου της ισπανικής πρωτεύουσας αλλά και το «αντίπαλον δέος», ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ.

Οι κάμερες της εκπομπής 'El Chiringuito' κατέγραψαν τη συνάντηση κατά την παρουσίαση μεταξύ του Πέρεθ και του Σιμεόνε. Στη συζήτηση φαίνεται καθαρά πως ο Φλορεντίνο λέει "Τσόλο" αποκαλώντας τον προπονητή της Ατλέτικο και μετά από μια μικρή κουβέντα, ο Αργεντινός τεχνικός απαντάει "ευχαριστώ" ανάμεσα σε γέλια.

«Θα είσαι περήφανος», λέει στον Σιμεόνε όταν ο προπονητής της Ατλέτικο αρχίζει να αποχωρεί.

Σύμφωνα με τους συντάκτες του El Chiringuito που ήταν παρόντες στην εκδήλωση, η συζήτηση μεταξύ Σιμεόνε και Φλορεντίνο αφορούσε τον Τζιοβάνι Σιμεόνε, τον γιο του Τσόλο που αγωνίζεται στη Νάπολι και στην αγωνιστική κόντρα στη Ρεάλ σκόραρε για τους Παρτενοπέι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα