Σέρχιο Ράμος: Ο αντιπρόεδρος της Σεβίλλης αποκλείει την επιστροφή του έμπειρου αμυντικού

Newsroom
Σέρχιο Ράμος: Ο αντιπρόεδρος της Σεβίλλης αποκλείει την επιστροφή του έμπειρου αμυντικού

bet365

Ελεύθερος από τότε που έφυγε από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Σέρχιο Ράμος δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Σεβίλλη, όπως δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας ο αντιπρόεδρος του ανδαλουσιανού συλλόγου.

Ερωτηθείς από τη Marca στο περιθώριο του γκαλά της La Liga, ένας από τους αντιπροέδρους της Σεβίλλης διέψευσε κάθε ενδιαφέρον για τον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρί Σεν Ζερμέν. Ελεύθερος από την 1η Ιουλίου, ο Σέρχιο Ράμος αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του που όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι στην Ανδαλουσία.

«Σήμερα, ο Σέρχιο Ράμος δεν αποτελεί επιλογή για την Σεβίλλη», ανέφερε ο Χοσέ Μαρία ντελ Νίντο Καρράσκο. «Είναι ένας υπέροχος παίκτης και προέρχεται από το προπονητικό μας κέντρο, αλλά δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ αυτού και της Σεβίλλης», ξεκαθάρισε.

Στα 37 του χρόνια, ο Ισπανός διεθνής θέλει να «αναλάβει νέες προκλήσεις» και να «φορέσει άλλα χρώματα», όπως ανακοίνωσε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς την Παρί. Το ερώτημα όμως είναι πού; Τις τελευταίες ημέρες, η Marca ανακοίνωσε ότι ο αμυντικός μπορεί να βρει τον Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι, μαζί με δύο πρώην παίκτες της Μπαρτσελόνα: Τον Σέρχιο Μπούσκετς και τον Τζόρντι Άλμπα. Ωστόσο, ένα πρόβλημα φαίνεται να προκύπτει: αυτό του salary cap.

Σύμφωνα με τους κανόνες του MLS, οι ομάδες δικαιοδοσίας επιτρέπεται να έχουν τρεις "καθορισμένους" παίκτες (τρεις παίκτες που πληρώνονται πάνω από το ανώτατο όριο μισθών) ανά σεζόν. Ωστόσο, φαίνεται αρκετά απίθανο ένας από τους τέσσερις προαναφερθέντες να συμφωνήσει να πληρώνεται πολύ λιγότερο από τους... φίλους του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα