La Liga: «Οξυγόνο» για τη Βαλένθια, φουλάρει για Ευρώπη η Βιγιαρεάλ

Newsroom
La Liga: «Οξυγόνο» για τη Βαλένθια, φουλάρει για Ευρώπη η Βιγιαρεάλ

bet365

Η Βαλένθια νίκησε με 2-1 την Βαγιαδολίδ στο Μεστάγια, με ανατροπή και «ξεκόλλησε» από τη ζώνη του υποβιβασμού. «Τεσσάρα» της Βιγιαρεάλ στην προτελευταία Εσπανιόλ και ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην Ευρώπη.

«Back to back» τρίποντο για την Βαλένθια. Οι Νυχτερίδες μετά το «διπλό» στην έδρα της Έλτσε νίκησαν με 2-1 την Βαγιαδολίδ και μάλιστα με ανατροπή. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στους 33 βαθμούς και βγήκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς ανέβηκαν στην 16η θέση. Παρέμειναν στην 14η θέση οι φιλοξενούμενοι με 35 πόντους.

Η Βαγιαδολίδ βρήκε γρήγορο γκολ, στο 6', όταν ο Ντιακαμπί έχασε το κοντρόλ, ο Λάριν έκλεψε, πάτησε περιοχή και εκτέλεσε για το 0-1. Ο αμυντικός από τη Γουϊνέα εξιλεώθηκε, καθώς ισοφάρισε στο 60' με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Αλμέιδα. Οι Νυχτερίδες στο 90+3' ολοκλήρωσαν την ανατροπή και «έκλεψαν» το κομβικό τρίποντο με το «buzzer beater» του Μορένο.

Τρίποντο... Ευρώπης για τη Βιγιαρεάλ

Ευρωπαϊκό άλμα για τη Βιγιαρεάλ! Το Κίτρινο Υποβρύχιο με ένα... σαρωτικό δεύτερο μέρος, επικράτησε 4-2 της Εσπανιόλ εντός έδρας και ανέβηκε στην 5η θέση της La Liga. Οι φιλοξενούμενοι, που παραμένουν στη 19η θέση, άνοιξαν το σκορ στο 45' με τον Πουάδο, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς. Μετά την ανάπαυλα, η ομάδα του Σετιέν με πρωταγωνιστή τον Καπουέ των δύο τερμάτων (53', 90+2') «χτύπησε» τέσσερις φορές (Παρέχο 63', Τζάκσον 80') και παρά την προσωρινή ισοφάριση του Χοσέλου που έκανε το 2-2 στο 73' μπόρεσε να «σκοτώσει» τις ελπίδες των Καταλανών και να πάρει το σημαντικό τρίποντο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα