Μπέτις - Κάντιθ 0-2: «Διπλό» ανάσα κόντρα σε εννέα παίκτες

Ιάσονας Θεριός
Μπέτις - Κάντιθ 0-2: «Διπλό» ανάσα κόντρα σε εννέα παίκτες

bet365

Η Κάντιθ επικράτησε 2-0 στην έδρα της Μπέτις των δέκα παικτών και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής στη La Liga, «πληγώνοντας» παράλληλα τις ελπίδες των Ανδαλουσιανών για έξοδο στο Champions League.

Σπουδαία νίκη για την Κάντιθ που έβαλε... τρικλοποδιά στην κούρσα της Μπέτις για την έξοδο στο Champions League! Οι κιτρινομπλέ έφυγαν από την Ανδαλουσία με το «διπλό» (2-0) και ανέβηκαν στη 14η θέση της La Liga στο +4 από από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι Μπέτικος έμειναν στην 6η θέση έξι βαθμούς μακριά από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και δύο από τη Βιγιαρεάλ.

Οι γηπεδούχοι βέβαια, αγωνίστηκαν για μεγάλο διάστημα με αριθμητικό μειονέκτημα. Αρχικά στο 38' ο Κανάλες αντίκρισε την απευθείας κόκκινη έχοντας κάνει φάουλ ως τελευταίος παίκτης, ενώ την ίδια μοίρα είχε και στο 60' ο Ρουιμπάλ που χτύπησε στο πρόσωπο τον Κάλι. Λίγο πριν από τη δεύτερη αποβολή έβαλε τα θεμέλια του σπουδαίου «διπλού» η Κάντιθ αφού σε έξι λεπτά (53', 59') με τους Αλκαράθ και Ράμος βρήκε τα γκολ που της χάρισαν τη νίκη.

Ματσάρα χωρίς νικητή στο Βαγιαδολίδ - Μαγιόρκα

Βαγιαδολίδ και Μαγιόρκα χάρισαν ένα απίστευτο ματς στην έδρα της πρώτης, ωστόσο καμία από τις δύο δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη αφού έμειναν στο εντυπωσιακό 3-3. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Πέρεθ στο 33', αλλά Μουρίκι και Μορλάνες έφεραν τούμπα το ματς στο 53' και το 58'. Το ίδιο ακριβώς έκαναν ωστόσο και οι Αμαλά και Μοντσού στο 68' και το 86' δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του Πεσολάνο. Το πέναλτι του Μουρίκι στις καθυστερήσεις όμως, έσωσε τον βαθμό. Στη 16η θέση της La Liga συνεχίζει η Βαγιαδολίδ, στη 12η η Μαγιόρκα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα