Εσπανιόλ - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-2: Συνεχίζει ακάθεκτη στο κυνήγι της Ευρώπης

Newsroom
Πλησίασε την 6η θέση η Αθλέτικ Μπιλμπάο

bet365

Με τα αδέρφια Γουίλιαμς να της δείχνουν το δρόμο προς τη νίκη, η Μπιλμπάο επικράτησε 2-1 της Εσπανιόλ και βρέθηκε στο -2 από την πρώτη εξάδα. Νίκη με υπογραφή Αμπντέ για Οσασούνα.

Αλώβητη πέρασε από τη Βαρκελώνη η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία επιβλήθηκε 2-1 της Εσπανιόλ και βρέθηκε στην 7η θέση της La Liga. Μια νίκη που αποδείχθηκε υπόθεση των αδερφών Γουίλιαμς, καθώς οι δυο τους πέτυχαν και τα δυο γκολ των Βάσκων! Αρχικά ο Ινιάκι στο 22΄άνοιξε το σκορ, προτού πάρει τη σκυτάλη ο Νίκο για το 2-0 στο 75΄. Το μόνο που κατάφερε η Εσπανιόλ ήταν να μειώσει στο τελικό 2-1 στις καθυστερήσεις, οι οποίες μάλιστα στο φινάλε βάφτηκαν με κόκκινο χρ΄βμα εξαιτίας της αποβολής του Βιδάλ στο 90+1΄.

Νωρίτερα η Οσασούνα επικράτησε 2-1 της ουραγού Έλτσε με ανατροπή και ανέβηκε στην 8η θέση. Παρά το προβάδισμα των φιλοξενούμενων στο 44΄με τον Τετέ Μορέντε, η ομάδα της Παμπλόνα απάντησε στο β΄μέρος με υπογραφή του Αμπντέ! Αρχικά ο Μαροκινός που αγωνίζεται ως δανεικός από τη Μπαρτσελόνα στην Οσασούνα ισοφάρισε στο 71΄, προτού φερει τούμπα το ματς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 84΄.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα