Έλτσε - Μπέτις 2-3: Μεγάλη ανατροπή των Ανδαλουσιανών από 2-0

Newsroom
Έλτσε - Μπέτις 2-3: Μεγάλη ανατροπή των Ανδαλουσιανών από 2-0

bet365

H Έλτσε προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα της κόντρα στην Μπέτις, αλλά έμεινε με δυο παίκτες λιγότερους, οι Ανδαλουσιανοί έκαναν την ανατροπή και νίκησαν με σκορ 3-2.

Ματσάρα στο «Μανουέλ Μαρτίνεθ Βαλέρο»! Η γηπεδούχος Έλτσε προηγήθηκε με 2-0 αλλά έμεινε με εννέα ποδοσφαιριστές, η Μπέτις έκανε την ανατροπή και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ουίλιαμ Ζοσέ νίκησε με 3-2 και πήρε το τρίποντο που την κρατά σε απόσταση βολής από την τετράδα.Στην τελευταία θέση η Έλτσε με μόλις εννέα βαθμούς σε 23 αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν εξαιρετικά και προηγήθηκαν με δυο γκολ μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φιντέλ (7') και το σουτ του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ, Λούκας Μπογέ. Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 58' όταν ο Μαγκαλάνα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 65' ο Μπόρχα Ιγκλέσιας μείωσε από τα έντεκα βήματα και ο Μιράντα ισοφάρισε.

Στο 88' ο Μπαντία κράτησε όρθια την ομάδα του, καθώς απέκρουσε στο πέναλτι του Ιγκλέσιας. Στο 90+4' ο Έντσο Ρόκο έκανε το τρίτο πέναλτι της ομάδας του και το τέταρτο συνολικά. Ο Ουίλιαμ Ζοσέ ανέλαβε την εκτέλεση και ολοκλήρωσε την ανατροπή των Βερδιμπλάνκος.

Βαθμολογία:

lal

 

LA LIGA Τελευταία Νέα