Κύπελλο Ελλάδος: Τα ζευγάρια των «16»

Gazzetta team
Κύπελλο Ελλάδος: Τα ζευγάρια των «16»

bet365

Κλήρωση για όλα τα γούστα στο Κύπελλο Ελλάδος. Ο κάτοχος του τροπαίου ΠΑΟΚ έχει την πιο δύσκολη αποστολή κόντρα στον ΟΦΗ, την ώρα που ο Ολυμπιακός πήρε τον πιο βατό αντίπαλο την Καλαμάτα. Με τον Αστέρα Τρίπολης η ΑΕΚ, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναθηνακός.

Με το πάρτι προσφορών* της Novibet θα τα δεις όλα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μπορεί να μην υπήρχε το μεγάλο ντέρμπι, λόγω και των δύο γκρουπ δυναμικότητας, αλλά παρόλα αυτά η κλήρωση των «16» έβγαλε αρκετά ενδιαφέροντα ζευγάρια. Ο ΠΑΟΚ θα έχει την πιο δύσκολη αποστολή αφού κληρώθηκε με τον ΟΦΗ ο οποίος φέτος εντυπωσιάζει.

Η φιναλίστ ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης, την ώρα που οι δύο αιώνιοι θα βρουν στον δρόμο τους ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας. Ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθεί με τον πρωτοπόρο της Super League 2 ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Ολυμπιακός θα έχει εύκολο έργο κόντρα στην Καλαμάτα που αγωνίζεται στην Football League.

Σημαντικά είναι και τα ζευγάρια της Ξάνθης με τον Αρη, αλλά και του Βόλου με τον Ατρόμητο. Τέλος, ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο με τις δύο ομάδες παράλληλα να καταλαμβάνουν τις δύο τελευταίες θέσεις στην βαθμολογία.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν 7-9 Ιανουαρίου και οι επαναληπτικοί μια εβδομάδα αργότερα στις 14-16 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των «16»:

Βόλος-Ατρόμητος
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ
Καλαμάτα-Ολυμπιακός
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ
Τρίκαλα-Λαμία
Ξάνθη-Άρης
Παναιτωλικός-Πανιώνιος

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα