Σίμος: «Συνεχίζουμε όπως κι όταν κερδίζουμε»

Gazzetta team
Σίμος: «Συνεχίζουμε όπως κι όταν κερδίζουμε»

bet365

Την αντιμετώπιση που έχει στις νίκες θα διατηρήσει και μετά την ήττα από την Καβάλα (2-0) ο ΟΦΗ όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Σίμος.

Χωρίς αλλαγή στη φιλοσοφία διαχείρισης των παιχνιδιών, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα συνεχίσει ο ΟΦΗ σύμφωνα με τον προπονητή του, Γιώργο Σίμο. Οι Κρητικοί γνώρισαν την ήττα με 2-0 από την Καβάλα και έχουν απαιτητικό έργο στη ρεβάνς, ωστόσο, ο τεχνικός της ομάδας δήλωσε ότι με την δύναμη του κόσμου στο Ηράκλειο μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση ενώ έστρεψε την προσοχή στο επερχόμενο ματς πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Έγινε ένας αγώνας υπό αρκετά καλές συνθήκες. Ήταν δύο ξεχωριστά ημίχρονα. Στο πρώτο δεν είχαμε την απόδοση που θέλουμε να έχουμε, τον βαθμό συγκέντρωσης και ετοιμότητας που θα έπρεπε. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη απόδοση, καλύτερη εικόνα ως ομάδα αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε λύσεις κόντρα σε μια πολύ κλειστή άμυνα. Συγχαρητήρια στην Καβάλα, έκαναν πολύ καλή προσπάθεια. Τους ευχαριστούμε για την φιλοξενία και θα ανταποδώσουμε στο δεύτερο παιχνίδι στο Ηράκλειο με τον καλύτερο τρόπο. Το ποδόσφαιρο έχει συνέχεια, θα πρέπει να συγκεντρωθούμε για το ματς της Λάρισας. Πάλι μπράβο στην Καβάλα που έχει υγεία σαν ομάδα και της ευχόμαστε τα καλύτερα. Εμείς θα συνεχίσουμε όπως ήταν και όταν κερδίζουμε. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε καθημερινά και να βγάζουμε το παιχνίδι μας. Προβάδισμα έχει η ομάδα που κερδίζει αυτή τη στιγμή, αλλά στην έδρα μας έχουμε την δυναμική με τον κόσμο, αλλά αυτό δεν αρκεί μόνο. Βέβαια το ματς αυτό αργεί και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα. Εκεί είναι ο στόχος μας. Και πάλι συγχαρητήρια στην Καβάλα έκανε μια καλή προσπάθεια»

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα