Μποροβήλος: «Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας»

Gazzetta team
Μποροβήλος: «Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας»

bet365

Ο αντιπρόεδρος του Αστέρα τόνισε πως οι Αρκάδες δεν θα πέσουν αύριο... αμαχητί
Τις όποιες ελπίδες του αναλογούν θα «κυνηγήσει» αύριο ο Αστέρας κόντρα στον ΠΑΟΚ και αυτό τόνισε στον Metropolis ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Μποροβήλος.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Εύχομαι να δούμε ένα καλό παιχνίδι και να εξαντλήσουμε τις όποιες ελπίδες για μια ιστορική πρόκριση».
Για το αν αντέχει ο Αστέρας Τρίπολης να διεκδικήσει και την κατάκτηση του Κυπέλλου με δεδομένο ότι μάχεται για την παραμονή:
«Είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα, όποιοι παίξουν αύριο θα δώσουν το 100% για την πρόκριση. Είναι κίνητρο για όλους τους παίκτες ο τελικός του Κυπέλλου».
Για τον κόσμο που περιμένει στο γήπεδο:
«Υπάρχει ενδιαφέρον ένθεν και ένθεν, και από τις δύο πλευρές. Πιστεύω ότι θα έχουμε κόσμο, πάνω από 4000 άτομα πιστεύω».
Για το πώς βλέπει το παιχνίδι:
«Θα είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι το σκορ του α’ αγώνα δεν μας δίνει πολλές ελπίδες, όμως, θα τις εξαντλήσουμε. Παίζουμε με τον πρωταθλητή Ελλάδας και με την ευκαιρία αυτή του δίνω τα συγχαρητήριά μου δημοσίως. Κατέκτησε πανάξια τον τίτλο. Είναι πολύ δύσκολη η αποστολή μας, όμως, γι’ αυτό είναι όμορφο το ποδόσφαιρο, διότι έχει μέσα του και το απρόοπτο».
Για το αν ο τελικός θα διεξαχθεί με VAR:
«Σαν πληροφορία το έχω ακούσει, όμως, δεν έχω κάτι επίσημο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα