Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ, Ατρόμητος κι Αστέρας το θέλουν πολύ!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ, Ατρόμητος κι Αστέρας το θέλουν πολύ!

bet365

H πρώτη μέρα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώνεται με τις αναμετρήσεις Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος-ΑΕΚ.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ατρόμητος - ΑΕΚ και σούπερ αποδόσεις στο Κύπελλο Ελλάδας από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ απέτυχαν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί στο πρώτο τους ματς με Λαμία και Πανιώνιο αντίστοιχα. Ωστόσο, σαφώς κι οι ρεβάνς που τους βρίσκουν στο «σπίτι» τους, τους καθιστούν φαβορί.

Η πρώτη μέρα της προημιτελικής φάσης ολοκληρώνεται με τον Αστέρα να υποδέχεται τον Εργοτέλη και τον Ατρόμητο την ΑΕΚ.

Εκτός των Κρητικών που ήδη έχουν κάνει την υπέρβαση, οι άλλοι τρεις έχουν σαφές ότι στόχος τους είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Οι Αρκάδες, δεν διανύουν καλή περίοδο στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος. Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει στον Μουνάφο για τον επόμενο σχεδόν 1 μήνα, ενώ εκτός είναι κι οι Πασαλίδης - Αραβίδης.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΚ στο ματς με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη φάση των «8».

Ο Κάναντι θέλει η ομάδα του να πάρει το ματς και να αποκτήσει προβάδισμα ενόψει της δύσκολης ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Η Ένωση, πηγαίνει στο Περιστέρι με τον Χιμένεθ να αντικαθιστά τον Ουζουνίδη και τον Σιμόες στην αποστολή της ύστερα από πολύ καιρό.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των «8»:

Λαμία-Ολυμπιακός 3-3

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 2-1

Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης (17.00 / COSMOTE SPORT2)

Ατρόμητος-ΑΕΚ (19.30 / COSMOTE SPORT1)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα