Καραμπετάκης: «Κυρίαρχος ο ΟΦΗ, πιο τυχερός ο Εργοτέλης»

Gazzetta team
Καραμπετάκης: «Κυρίαρχος ο ΟΦΗ, πιο τυχερός ο Εργοτέλης»

bet365

Στην τύχη που έκρινε την πρόκριση στα πέναλτι στάθηκε ο υπηρεσιακός προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Καραμπετάκης, δηλώνοντας ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Ο ΟΦΗ γνώρισε τον αποκλεισμό στο Γεντί Κουλέ στα πέναλτι από τον Εργοτέλη (3-4), ωστόσο ο τεχνικός των Ομιλιτών εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' όσα έκαναν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

«Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Παίξαμε με παίκτη λιγότερο, σχεδόν 90' μαζί με την παράταση. Κυριαρχήσαμε στο γήπεδο. Είχαμε κατοχή, φάσεις, χάσαμε δύο πέναλτι. Το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι, εκεί όπου ρόλο παίζει η τύχη και η ικανότητα του τερματοφύλακα. Αποκλειστήκαμε όμως».

Για την αποχώρηση του Νίκου Παπαδόπουλου: «Ο Νίκος είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα αυτή και την ιστορία της. Ηταν δύσκολη εβδομάδα, επηρεαστήκαμε, αλλά αντιδράσαμε στο γήπεδο, δεν ήρθε όμως η πρόκριση».

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε:

Πριν μιλήσω για το παιχνίδι θα ήθελα να πω κάτι που αισθάνομαι. Θέλω να ευχαριστήσω το Νίκο Παπαδόπουλο για αυτά που μου έχει προσφέρει. Είναι ένας σημαντικός άνθρωπος για την ζωή μου που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ επαγγελματικά. Το παιχνίδι μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, νομίζω ότι μετά το πρώτο 8λεπτο στο οποίο ο Εργοτέλης μας έβγαλε δύο φάσεις αντεπίθεσης, ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι. Δεχτήκαμε γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα, δεχτήκαμε μια κόκκινη όμως αντιδράσαμε σωστά, βάλαμε κάτω την μπάλα και δεν φάνηκε σε καμία στιγμή ότι παίζαμε με 10 παίκτες. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για την ποιότητα που έβγαλαν και για τον κόσμο που συμπαραστάθηκε μέχρι το 120′. Το χειροκρότημα του στο τέλος του αγώνα δείχνει ότι ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθεια μας. Κρατώντας τα θετικά στοιχεία που δείξαμε, είμαστε αισιόδοξοι για την συνέχεια.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα