Δοκιμές και βίντεο από τον Μαρτίνς για την Ξάνθη

Δοκιμές και βίντεο από τον Μαρτίνς για την Ξάνθη

Δημήτρης Τομαράς
Δοκιμές και βίντεο από τον Μαρτίνς για την Ξάνθη

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς κράτησε στην... τσίτα τους παίκτες του ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη κάνοντας πολλές δοκιμές και ενώ έδειξε και βίντεο. Ο Πορτογάλος δεν θέλει... επανάληψη του ματς της Ξάνθης στο πρωτάθλημα.
Ο Ίβηρας δοκίμασε σχεδόν τα... πάντα. Ακόμα και τους επιθετικογενείς του παίκτες σε θέσεις στον άξονα. Όσον αφορά στην γραμμή κρούσης έβαλε μπροστά σχεδόν όλους τους διαθέσιμους επιθετικούς του.
Τονίζουμε σχεδόν γιατί δεν δοκίμασε στο βασικό σκέλος των δοκιμών του τον Σολδάνο. Έδειξε από τις δοκιμές του μία διάθεση να έχει στα βασικά του πλάνα τον Γιώργο Μασούρα, όπως έχουμε επισημάνει ξανά. Ο Μαρτίνς εκτός από τις δοκιμές του έδειξε και βίντεο με την Ξάνθη. Κυρίως έδειχνε να εστιάζει στο ματς πρωταθλήματος και στο πως χάθηκαν οι βαθμοί εκεί και τον τρόπο αντίδρασης και επιθετικής ανάπτυξης των Ακριτών αλλά στην... σκληράδα που βγάζουν σε μαρκαρίσματα και πρέσινγκ. Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε πως δεν θέλει με τίποτα να δει ένα ακόμα ματς σαν το 1-1 του πρωταθλήματος με την Ξάνθη.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα