Πειθαρχική δίωξη στον Κισσαμικό για την ανακοίνωση κατά Διαμαντόπουλου

Gazzetta team
Πειθαρχική δίωξη στον Κισσαμικό για την ανακοίνωση κατά Διαμαντόπουλου

bet365

Σε απολογία αναμένεται να κληθεί ο ΑΟΧ Κισσαμικός για την οξεία ανακοίνωση κατά του διαιτητή Διαμαντόπουλου, λόγω των αποφάσεών του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, καθώς συνέπεσαν με τη μέρα που ο Τζήλος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Η ΕΠΟ αναμένεται να κινήσει πειθαρχικές διαδικασίες κατά των Χανιωτών, που την ίδια μέρα που ο Θανάσης Τζήλος κατέληγε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση έξω από το σπίτι του, εκείνοι εξέδιδαν άκρως επιθετική ανακοίνωση κατά του διαιτητή Διαμαντόπουλου, που «σφύριξε» το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό στα Περιβόλια (1-2).

Συγκεκριμένα, θεωρείται ότι η ανακοίνωση στοχοποιεί τον διαιτητή, εφόσον τον κατηγορεί πως «έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να επικρατήσει ο Παναθηναϊκός». Το δε τάιμινγκ της ημέρας κατά την οποία ένας άλλος διαιτητής αποτέλεσε θύμα βίας σίγουρα δεν βοηθάει τους Κρητικούς, όπως φαίνεται θα απολογηθούν για το ύφος και το περιεχόμενο της ανακοίνωσής τους.

Η ανακοίνωση:

«Σε ένα παιχνίδι-γιορτή, ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρόσφεραν ωραίο θέαμα και πολλές φάσεις στους φιλάθλους που είχαν δυναμική παρουσία στο γήπεδο Περιβολίων, αλλά και σε όσους το παρακολούθησαν από την τηλεόραση ο κ. Διαμαντόπουλος φρόντισε να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής.

Δυστυχώς γι’ αυτόν όλη η Ελλάδα είδε την “εφεύρεσή” του στο ακυρωθέν γκολ της ομάδας μας για χέρι που δεν υπήρξε ποτέ.
Γενικότερα μετά την ισοφάριση – την οποία προσπάθησε ο ίδιος να αποτρέψει – ο κ. Διαμαντόπουλος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να επικρατήσει ο Παναθηναϊκός, που είναι μεγάλη ομάδα και δεν έχει ανάγκη τη βοήθεια της διαιτησίας.

Εχουν δει φέτος τα μάτια μας πολλά στο πρωτάθλημα, αλλά φαίνεται ότι ούτε το Κύπελλο Ελλάδας αποτέλεσε εξαίρεση στα όσα γίνονται, που όπως φαίνεται για κάποιος λόγους γίνονται και δεν είναι απλά σύμπτωση τα επαναλαμβανόμενα και σοβαρά λάθη εις βάρος της ομάδας μας.

Είναι λυπηρό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να το απαξιώνουν ακόμη περισσότερο τέτοιες διαιτησίες και να προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά, με αποτέλεσμα – εκτός του εκνευρισμού που προκαλούν στον κόσμο – να “οδηγούν” σε συμπεράσματα τους “υγιείς” ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ότι κάθε άλλο παρά διανύουμε περίοδο εξυγίανσης.

Παρακαλούμε την ΚΕΔ/ΕΠΟ έστω και την ύστατη στιγμή να πάρει τα “ηνία” της κατάστασης, διότι τα πράγματα στην ελληνική διαιτησία πάνε από το κακό στο χειρότερο».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα