Κέρκυρα-Ξάνθη 0-1

Gazzetta team
Κέρκυρα-Ξάνθη 0-1

bet365

Η Κέρκυρα κρατούσε μέχρι την τελευταία φάση τον βαθμό που θα τις έδινε προβάδισμα για την πρόκριση, αλλά ο Κασάδο στο 93' με κεφαλιά χάρισε τη νίκη στην Ξάνθη.

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι η Κέρκυρα κρατούσε τον πολύ σημαντικό βαθμό με την Ξάνθη και θα έμενε στην πρώτη θέση του ομίλου μαζί με τον ΟΦΗ ήρθε το γκολ στο 93' από τον Κασάδο για να σώσει την ακριτική ομάδα!

Σ' ένα κακό παιχνίδι από πλευράς ποιότητας και σ' έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες δεν είχαν πολλές φάσεις μπροστά από την εστία και η Κέρκυρα διατηρούσε το 0-0. Ομως στο 93' ο Ζίβκοβιτς έκανε το γέμισμα και ο Κάστρο με κεφαλιά κρέμασε τον Αθανασόπουλο στην τελευταία φάση του αγώνα!

Αυτή ήταν η δεύτερη σημαντική φάση της Ξάνθης στο ματς μιας και στο 65' ο Κασάδο (ξανά) είχε σημαδέψει το δοκάρι της Κέρκυρας.

Πλέον η Κέρκυρα θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στο ματς με τον ΟΦΗ ενώ στην Ξάνθη θα αρκεί και η ισοπαλία με τον Βόλο για να κλειδώσει και μαθηματικά την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Oι συνθέσεις:
Κέρκυρα (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Κούρος, Σπίνουλας, Θεοδωράκης, Ζορμπάς, Κρητικός Ν., Βίλα, Αποστολίδης (62' Σιατραβάνης), Λινάρδος (75' Tουράμ), Κρητικός Στ. (82' Γεωργακόπουλος)
Ξάνθη (Μάρκο Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σιλά (52' Κασάδο), Φλίσκας, Αλμέιδα, Καμαρά, Μελιόπουλος, Κίκε, Σουλεϊμάν, Κάστρο, Γέντριτσεκ (65' Μελισσόπουλος)

H βαθμολογία του 7ου ομίλου
ΟΦΗ 4 (2 ματς)
Ξάνθη 4 (2 ματς)
Κέρκυρα 3 (2 ματς)
Νίκη Βόλου 0 (2 ματς)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα