Ξανά στα «δίχτυα» ο Αραβίδης μετά τον Απρίλιο του 2017

Ξανά στα «δίχτυα» ο Αραβίδης μετά τον Απρίλιο του 2017

Δημήτρης Ρούσσος
Ξανά στα «δίχτυα» ο Αραβίδης μετά τον Απρίλιο του 2017

bet365

Ο Χρήστος Αραβίδης σκόραρε απέναντι στη Νίκη Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας, στο πρώτο του γκολ σε επίσημο παιχνιδι με τη φανέλα του ΟΦΗ, αλλά και γενικά 18 μήνες μετά το τελευταίο του ως παίκτης της ΑΕΚ.

Λεγκανές – Ράγιο Βαγιεκάνο με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το παιχνίδι των Κρητικών με τους Βολιώτες για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου ξεκίνησε ιδανικά. Ο Ντίνας κέρδισε το πέναλτι μόλις στο 2’ και ο Αραβίδης ανέλαβε την εκτέλεση, ευστοχώντας για το προβάδισμα της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου.

Το τέρμα ήταν ξεχωριστό για τον 31χρονος φορ, που βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά μετά τον Απρίλιο του 2017, όταν φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ σκόραρε απέναντι στον Πλατανιά για την 27η αγωνιστική της Super League 2016/17.

H επόμενη σεζόν τον βρήκε εκτός αγωνιστικής δράσης, λόγω προσωπικού προβλήματος, ενώ φέτος επέστρεψε στα γήπεδα ως παίκτης του ΟΦΗ. Μέχρι στιγμής δεν είχε βρει δίχτυα σε 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μια στο Κύπελλο, κάτι που έκανε απέναντι στη Νίκη, φωνάζοντας ξανά «παρών» έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συνολικά στην καριέρα του ο Έλληνας επιθετικός έχει σκοράρει 64 φορές σε 308 παιχνίδια σε Β’ Εθνική, Κύπελλο Ελλάδας και Super League με τη φανέλα του Πανιώνιου, του Εθνικού Αστέρα, του Άρη, της Δόξας Δράμας και πλέον του ΟΦΗ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα