Παπαργυρίου: «Θα δώσουμε το 100% με την ΑΕΚ»

Παπαργυρίου: «Θα δώσουμε το 100% με την ΑΕΚ»

Παπαργυρίου: «Θα δώσουμε το 100% με την ΑΕΚ»

Τη συγκέντρωση της Λαμίας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας υπογράμμισε ο Ιορδάνης Παπαργυρίου.

Για ατελείωτη δράση, παίξε νόμιμα live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Ο αριστερός μπακ των Φθιωτών μίλησε στα ΜΜΕ που βρέθηκαν στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας κι αναφέρθηκε στη βελτιωμένη ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Σίγουρα κάθε χρόνο θέλουμε να προχωράμε στο Κύπελλο. Θέλουμε να περάσουμε στο Κύπελλο και θα δώσουμε το 100% για να το πετύχουμε.»

Για την δυναμική του αντιπάλου, αλλά και τις απουσίες που θα έχει: «Σίγουρα η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για το ματς και ελπίζω να δώσουμε το 100%, να βγει ο καλός μας εαυτός στο γήπεδο και πάρουμε αυτό που θέλουμε και αξίζουμε.»

Μία καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ θα είναι μία ευκαιρία στο να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες και στο πρωτάθλημα; «Η ομάδα έχει αλλάξει σίγουρα ψυχολογία στα τελευταία παιχνίδια. Δεν περιμένουμε έναν αγώνα Κυπέλλου για να αλλάξει η ψυχολογία μας, αλλά σίγουρα θα βοηθήσει και αυτό. Η ψυχολογία φτιάχνει κάθε εβδομάδα, μέσα και από τις προπονήσεις. Ότι αποτέλεσμα και αν πάρουμε από τον αγώνα με την ΑΕΚ, πιστεύω πως η ψυχολογία μας θα είναι αυτή που πρέπει, έτσι ώστε να πάμε στον αγώνα πρωταθλήματος και να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει».

Best of internet