Μουνάφο: «Αρχίζουμε να συνηθίζουμε στις νίκες»

Gazzetta team
Μουνάφο: «Αρχίζουμε να συνηθίζουμε στις νίκες»

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1 για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου και ο Χουάν Μουνάφο στάθηκε στο ότι οι Αρκάδες αρχίζουν να συνηθίζουν στις νίκες.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Αναλυτικά ο Αργεντίνος μιλώντας στο Radio Arcadia ανέφερε τα εξής:

Για το ματς με τον Απόλλωνα: «Σίγουρα είχαμε μια ευκαιρία με το πέναλτι να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα αλλά δυστυχώς έπρεπε να φτάσει στο 86' για να το τελειώσουμε. Φυσικά, το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε κι ότι αρχίζουμε να το συνηθίζουμε πάλι. Θέλουμε να αισθανόμαστε ξανά νικητές . Σήμερα αγωνίστηκαν πολλά παιδιά που δεν έχουν ρυθμό και ήταν αρκετά δύσκολο γι' αυτά να παίξουν μαζί. Νομίζω ότι έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Βρήκαμε ρυθμό. Μας ισοφάρισαν από μια στημένη φάση αλλά νομίζω ότι δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερες δυσκολίες. Πρέπει να βελτιωθούμε στα τελευταία μέτρα και να σκοράρουμε πιο εύκολα. Δουλεύουμε καθημερινά γι' αυτό και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη σήμερα. Το μυαλό μας τώρα στον Άρη».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Ο Άρης είναι δύσκολος αντίπαλος. Εχει εξαιρετικούς και ειδικά στην έδρα του είναι πολύ δυνατός. Ολα τα εφετινά μας παιχνίδια ως τώρα ήταν δύσκολα και πιστεύω πως παίξαμε καλά. Είναι ώρα για να πάρουμε και βαθμούς από τα μεγάλα παιχνίδια».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα