«Πέταξε» για την Αθήνα ο ΠΑΟΚ (pic)

«Πέταξε» για την Αθήνα ο ΠΑΟΚ (pic)

«Πέταξε» για την Αθήνα ο ΠΑΟΚ (pic)

bet365

Η αποστολή των «ασπρόμαυρων» αναχώρησε λίγο μετά τις 6.30 μ.μ. με πτήση τσάρτερ για την Αθήνα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ.

Το ραντεβού της «ασπρόμαυρης» αποστολής ήταν προγραμματισμένο για το απόγευμα της Πέμπτης (10/5) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και με πτήση τσάρτερ αναχώρησαν για την Αθήνα, όπου θα παραμείνει το επόμενο διήμερο μέχρι και τον τελικό του Σαββάτου (12/5) απέναντι στην ΑΕΚ.

Με απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή την οποία συνοδεύουν διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται στην Αθήνα και ο Ιβάν Σαββίδης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας του, ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου (12/5) θα πραγματοποιηθεί ακόμη μια πτήση από τη Θεσσαλονίκη προς την πρωτεύουσα η οποία αφορά τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών και άλλα στελέχη της ομάδας.

Την Παρασκευή (11.05) στις 18:15 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ πριν τον τελικό. Το παρών θα δώσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Αντρέ Βιεϊρίνια , ως εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών, ενώ για τις 19:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα