Δεν ανακινεί θέμα ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ

Δεν ανακινεί θέμα ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ

bet365

Για τον ΠΑΟΚ δεν υφίσταται θέμα αλλαγής της έδρας του τελικού κυπέλλου στις 12 Μαΐου. Οι «ασπρόμαυροι» επιμένουν να κρατούν την ίδια θέση, που έχουν εκφράσει από την πρώτη στιγμή.

Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μπορεί το μεγάλο ερώτημα ενόψει του μεγάλου τελικού της 12ης Μαΐου να αποτελεί η έδρα, με τους «ασπρόμαυρους» να μην ανακινούν θέμα αλλαγής και να μην αλλάζουν θέση και να έχουν σημαντικούς λόγους, που επιθυμούν ευθύς εξαρχής ο τελικός να διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Το νέο ραντεβού με την ΑΕΚ, στην επανάληψη του περσινού τελικού του Βόλου, προκάλεσε κάποια ερωτηματικά αναφορικά με την έδρα, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν υφίσταται θέμα αλλαγής, με την σύμφωνη γνώμη και του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της πρόσφατης παραμονής του στη Θεσσαλονίκη, ενημερώθηκε διεξοδικά για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Μετά τα περσινά γεγονότα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τα μεγάλης έκτασης επεισόδια, μεταξύ οπαδών και των δύο φιναλίστ, όπου ο ΠΑΟΚ τα πλήρωσε με την εξοντωτική ποινή των επτά αγωνιστικών και πρόστιμο 285.000 ευρώ, τίθεται θέμα ασφάλειας, με το ΟΑΚΑ να φαντάζει το γήπεδο (παρότι είναι η φυσική έδρα της ΑΕΚ) που πληροί το σύνολο των προϋποθέσεων για την ασφαλή διεξαγωγή του τελικού.

Μπορεί μια μετακίνηση 20-22.000 φιλάθλων από τη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές να είναι αρκετά ακριβή, για τα σημερινά δεδομένα και τα επίπεδα ζωής, ωστόσο το ΟΑΚΑ, που έχει ευθύς εξαρχής οριστεί ως έδρα του τελικού, μπορεί να εξυπηρετήσει σχεδόν όλες τις ανάγκες της ΠΑΕ απέναντι στον κόσμο της και στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα