Χριστοδουλόπουλος: «Πρωταγωνίστρια είναι η ομάδα, όχι εγώ»

Χριστοδουλόπουλος: «Πρωταγωνίστρια είναι η ομάδα, όχι εγώ»

Gazzetta team
Χριστοδουλόπουλος: «Πρωταγωνίστρια είναι η ομάδα, όχι εγώ»

bet365

Ο «λυτρωτής» της ΑΕΚ δεν κράτησε... τίποτα για τον εαυτό του και στάθηκε στη συνολική δουλειά που γίνεται στην Ενωση
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αποψινού ημιτελικού, καθώς με ένα πανέμορφο γκολ έστειλε την Ενωση στον τελικό. Ομως ο ίδιος δεν κράτησε τίποτα για τον εαυτό του και μέσω της Cosmote TV στάθηκε στο «εμείς». «Πρωταγωνιστής δεν είμαι εδώ. Πρωταγωνίστρια είναι η ομάδα. Είχαμε δοκάρι και κάποιες ευκαιρίες. Ευτυχώς δεν πληρώσαμε τις 2 ευκαιρίες της Λάρισας. Θέλουμε να γιορτάσουμε το πρωτάθλημα. Είναι μία ωραία χρονιά και έχουμε ακόμα 2 με 3... μάχες να δώσουμε», είπε αρχικά και μετά περιέγραψε τι συνέβη στη φάση που σκόραρε. «Είδα ότι πέρασε στην συμβολή. Κατάλαβα ότι πήδηξα ψηλά αλλά θέλω να το δω στην τηλεόραση. Είναι σπέσιαλ χρονιά και δεν έχει τελειώσει. Γυρίσω σπίτι και κοιτάζω φωτογραφίες και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό που γίνεται».
Για τον τελικό είπε ότι « είναι ένα μεγάλο ντέρμπι και γι' αυτό είναι τελικός. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να βρούμε τον ρυθμό που είχαμε πριν την διακοπή του Μαρτίου. Πιστεύω πως η ομάδα είναι πολύ καλή φέτος. Δεν μου αρέσει να λένε ότι έχουν πιάσει κόκκινο. Οι συμπαίκτες μου αυτοί είναι. Ο κόσμος έχει εκτιμήσει αυτό που δίνουμε».
Κλείνοντας αναφέρθηκε στο μέλλον του. «Θέλω και εγώ να τελειώσει η χρονιά. Θα δούμε τι θα γίνει».
Κάτι ανάλογο ανέφερε και κατά τη βράβευσή του, ως ο MVP του αποψινού ημιτελικού. «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στον τελικό, είναι πολύ σημαντικό να γιορτάσουμε την Κυριακή το πρωτάθλημα και μαθηματικά όντας φιναλίστ, όλα τα παιδιά έχουν δώσει από την αρχή της χρονιάς ότι καλύτερο έχουν. Αυτό έλεγα μέσα, ότι μου είπαν σε μια ερώτηση ότι οι συμπαίκτες μου είναι στα κόκκινα, όχι δεν έχουν υπερβεί τις αντοχές τους, αυτοί είναι οι συμπαίκτες μου γι’ αυτό είμαστε εδώ που είμαστε».
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα