Δεν αλλάζει το ΟΑΚΑ για τον τελικό του κυπέλλου

Gazzetta team
Δεν αλλάζει το ΟΑΚΑ για τον τελικό του κυπέλλου

bet365

Στις 12 Μαΐου θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου και όλα δείχνουν ότι δεν θα αλλάξει το Ολυμπιακό Στάδιο, όπως αναφέρει η προκήρυξη του Κυπέλλου, ασχέτως αν προκριθούν στον τελικό ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Η UEFA έχει δώσει σαφή εντολή στη διοίκηση Γραμμένου να γίνει το παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο με την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων, όπως αναφέρει η “Live Sport”.

«Δεν μπορεί ένα τέτοιο παιχνίδι να διεξάγεται μπροστά σε άδειες εξέδρες ή να έχει μόνο μαθητές», λένε οι ξένοι αξιωματούχοι που ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εξάλλου και η προκήρυξη της διοργάνωσης του Κυπέλλου αναφέρει πως ο τελικός θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης στις 12 Φεβρουαρίου είχε δηλώσει μετά από συνάντηση με τον Βαγγέλη Γραμμένο ότι πήρε τη δέσμευση πως θα διεξαχθεί εκεί η αναμέτρηση.

Ένα άλλο θέμα που πρόκειται να απασχολήσει την Αστυνομία και την ΕΠΟ είναι ο αριθμός των εισιτηρίων. Εφόσον το ζευγάρι του τελικού είναι ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, για τον καλύτερο έλεγχο των οπαδών αναμένεται να διατεθούν 20-22 χιλ. εισιτήρια σε κάθε ομάδα.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα