Κιβρακίδης: «Τώρα κοιτάμε την πεντάδα»

Κιβρακίδης: «Τώρα κοιτάμε την πεντάδα»

Gazzetta team
Κιβρακίδης: «Τώρα κοιτάμε την πεντάδα»

bet365

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης τόνισε πως πλέον ο Ατρόμητος στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού: "Δεν έχει τελειώσει η χρονιά ακόμη. Μπήκαμε να αλλάξουμε το εις βάρος μας αποτέλεσμα, το πιστεύαμε αλλά χάσαμε ευκαιρίες. Αν βάζαμε νωρίτερα ένα γκολ ίσως και να μπορούσαμε να τα καταφέρουμε."

Για το τι έφταιξε σήμερα: "Δεν θα πω τίποτα για την τακτική. Δεν είχαμε πάθος και θέληση και σαν ομάδα συνολικά αλλά και σαν παίκτες. Το λέω και για μένα προσωπικά."

Για την εικόνα του Ατρόμητου στα τελευταία παιχνίδια: "Γενικά οι νέοι παίκτες που ήρθαν, χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Δεν είναι δικαιολογία ούτε αυτό ούτε η κούραση. Άλλες ομάδες παίζουν περισσότερα παιχνίδια άλλες λιγότερα αλλά πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας συνολικά και ατομικά και τίποτα παραπέρα."

Για την επόμενη μέρα: "Τελειώσαμε την πορεία μας στο Κύπελλο σήμερα αλλά έχουμε ακόμα το πρωτάθλημα. Κοιτάμε το πρωτάθλημα τώρα όπου στόχος του Ατρόμητου είναι η πεντάδα."

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα