ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Η τελευταία πράξη

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Η τελευταία πράξη

bet365

Απόψε (7/2, 19:30, OTE Sport 1, live περιγραφή από Gazzetta.gr) ΑΕΚ και Ολυμπιακός... παίζουν το τελευταίο επεισόδιο των τριών αναμετρήσεων τους σε 18 ημέρες.

Σκόραρε ο Μιράλας ή ο Λιβάγια το πρώτο γκολ του αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακός; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το 0-0 του «Καραϊσκάκης» αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς κι ο πληγωμένος Ολυμπιακός από την ήττα του πρωταθλήματος θέλει να πάρει εκδίκηση στο Κύπελλο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπάρχει κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού, με τον Ισπανό τεχνικό έχει στα πλάνα του τον Λιβάια ενώ εκτός είναι οι ανέτοιμοι Χουλτ, Τσόσιτς,

Οι 19 που επέλεξε είναι οι: Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπάμπης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Μπακασέτας, Λιβάια, Γιακουμάκης, Αραούχο.

Από την άλλη, ο Όσκαρ Γκαρθία δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ένγκελς ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις και προφυλλάσσεται.

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρόλευκων»:

Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μιραλάς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Σίλβα, Ταχτσίδης και Βρουσάι.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκινάει με την αναμέτρηση Λάρισα-ΠΑΣ, με τους «βυσσινί» να έχουν το αβαντάζ του 2-1 των «Ζωσιμάδων».

Και ολοκληρώνεται στις 21:45 με τον Πανιώνιο να πηγαίνει στη Λαμια με το 1-0 της Νέας Σμύρνης να δίνει ελπίδες πρόκρισης στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έχοντας το 2-0 της Τούμπας στην... τσέπη του πηγαίνει την Πέμπτη (8/2) στο Περιστέρι για να σφραγίσει το εισιτήριο, απέναντι σε μια ομάδα που - ειδικά φέτος - δεν τα παρατά και μόνο εύκολο εμπόδιο δεν είναι.

Το πρόγραμμα:

7/2

17:15 Λάρισα-ΠΑΣ Γιάννινα (2-1)
19:30 ΑΕΚ-Ολυμπιακός (0-0)
21:45 Λαμία-Πανιώνιος (0-1)

8/2

19:30 Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (0-2)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα