Χωρίς Ένγκελς στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Χωρίς Ένγκελς στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός (pic)

bet365

Το πρόβλημα ετοιμότητας του Ένγκελς τον άφησε εκτός από τον Ολυμπιακό για το ματς - ρεβάνς με την ΑΕΚ και έτσι μόνοι στόπερ της αποστολής είναι οι Παπέ Σισέ και Νικολάου. Διαθέσιμος ο Ομάρ.

Ο Βέλγος στόπερ είχε ένα θέμα ετοιμότητας με ενοχλήσεις. Τελικώς έμεινε off σε αντίθεση με τον Ομάρ. Εκτός ο Μποτία που αποβλήθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ καθώς και οι Μάρτινς και Ανδρούτσος.

Στους εκλεκτούς ως στόπερ είναι μόνο οι Παπέ Σισέ και Νικολάου.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Με την απογευματινή προπόνηση, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για το ματς ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ (Τετάρτη 7/2/2018 και ώρα 19:30). Ο κ. Όσκαρ Γκαρθία δεν έχει στη διάθεσή του, τον Μπιόρν Ένγκελς, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις και προφυλλάσσεται. Αναλυτικά η απσοτολή, η οποία έγινε γνωστή, μετά το τέλος της προπόνησης: Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μιραλάς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Σίλβα, Ταχτσίδης και Βρουσάι.

- Δείτε πιο κάτω την αποστολή του Γκαρθία για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός στο Κύπελλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα