Μάριν στο gazzetta.gr: «Πιο σημαντικό το ματς πρωταθλήματος, δεν θα παίξουμε για το 0-0»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Μάριν στο gazzetta.gr: «Πιο σημαντικό το ματς πρωταθλήματος, δεν θα παίξουμε για το 0-0»

bet365

Μετά το 0-0 με την ΑΕΚ, ο Μάρκο Μάριν ξεκαθαρίζει στο gazzetta.gr από τη μικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης», ότι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα, ενώ στέκεται και στο τί πρέπει να προσέξει η ομάδα του για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Είναι αυτός από τον οποίο προήλθαν οι δύο καλύτερες φάσεις του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά Τζούρτζεβιτς και Ζιλέ είδαν τον Μπάρκα να αποκρούει τα πλασέ τους. Χάθηκαν αυτές οι δύο στιγμές για να ανοίξουν το σκορ οι πρωταθλητές και στη συνέχεια... κόλλησε το 0-0. Αποτέλεσμα, που για τον Μάρκο Μάριν δεν είναι και τόσο κακό.

Ωστόσο, ο Γερμανός, τόνισε από τη μικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης» στο gazzetta.gr, ότι όταν η ομάδα σου έχει τόση ποιότητα πρέπει να σκοράρει ενώ έστειλε μήνυμα για τη συνέχεια ξεκαθαρίζοντας ότι το πρωτάθλημα είναι ο βασικός και πιο σημαντικός στόχος για τους «ερυθρόλευκους».

«Δεν πετύχαμε το γκολ που θα μας έδινε τη νίκη, μόνο αυτό μας έλειψε. Αν δεν κάνω λάθος, είχαμε 4-5 μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Αμυντικά όμως σταθήκαμε καλά, παίξαμε καλά... Αν στην αρχή είχαμε βρει δίχτυα θα ήταν πιο εύκολο για εμάς να παίξουμε πιο ελεύθερα. Είναι καλό, ωστόσο, ότι κρατήσαμε το μηδέν. Όταν έχεις την ποιότητα, μερικές φορές πρέπει να σκοράρεις κιόλας... Αλλά, εντάξει κάναμε καλή δουλειά και ήμασταν λίγο άτυχοι», σχολίασε αρχικά στο gazzetta.gr ο Μάριν.

Τι θα πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ για να πάρει την πρόκριση;

«Πρέπει να παίξουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια επιθετικότητα. Δεν θα είναι εύκολο, ξέρουμε πως είναι εκεί. Επίσης, θα πρέπει να παίξουμε περισσότερο ποδόσφαιρο και να μην κάνουμε πολλές μακρινές μπαλιές, κάτι που προσπαθήσαμε να κάνουμε και σήμερα».

Σε διάστημα περίπου 10 ημερών παίζετε άλλες δύο φορές με την ΑΕΚ. Είναι δύσκολο αυτό για έναν ποδοσφαιριστή στο να αντεπεξέλθει;

«Όχι, όχι... Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη όπου πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μετά αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, το οποίο και θέλουμε να κατακτήσουμε. Δεν μπορούμε να παίξουμε για το 0-0 εκεί».

Μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι νταμπλούχος στο τέλος της σεζόν;

«Το ελπίζω. Ο βασικός στόχος είναι να είμαστε πρωταθλητές και πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε και Κυπελλούχοι επίσης αλλά πρέπει να πάμε βήμα - βήμα και να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά για να τα καταφέρουμε».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα