«Συμφωνία κυρίων με τον ΠΑΟΚ για τους δανεικούς»

Gazzetta team
«Συμφωνία κυρίων με τον ΠΑΟΚ για τους δανεικούς»

bet365

Χωρίς τους τρεις δανεικούς ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί ο Ατρόμητος και στους δύο αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τέλος στη συζήτηση που άνοιξε, μετά την κλήρωση της φάσης των «8» που έφερε αντιμέτωπους ΠΑΟΚ και Ατρόμητο, αναφορικά με την παρουσία των τριών δανεικών ποδοσφαιριστών (Ουάρντα, Γιαννούλης, Χατζηϊσαίας) από το «Δικέφαλο» ήρθε να βάλει με σημερνή τοποθέτηση του, ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου, Βασίλης Μπέτσης.

«Δεν θα παίξουν οι τρεις ποδοσφαιριστές. Υπάρχει μια συμφωνία κυρίων με τον ΠΑΟΚ, και εμείς έχουμε μάθει να σεβόμαστε τις συμφωνίες μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι», είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» αναφερόμενος στο θέμα.

Αυτό σημαίνει πως ο Ατρόμητος θα στερηθεί τους τρεις ποδοσφαιριστές στους δύο αγώνες Κυπέλλου, αλλά και στον αγώνα πρωταθλήματος στο Περιστέρι, όπως είχε συμβεί και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Τούμπα.

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου είπε επίσης για:

το πώς βλέπει τα παιχνίδια: «Κληρωθήκαμε με μια καλή ομάδα. Στόχος του Ατρομήτου είναι το Κύπελλο, θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και θεωρώ πως έτσι κι αλλιώς είμαστε κερδισμένοι. Είναι καλύτερο το ότι θα έχουμε το δεύτερο παιχνίδι εντός έδρας. Αν παίξουμε όπως και στον αγώνα Πρωταθλήματος, που είδατε πώς χάσαμε, είναι πολλές πιθανότητες να προχωρήσουμε στο Κύπελλο».

την παρουσία ή μη οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγώνα του Περιστερίου: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ούτε οπαδοί δικοί μας θα είναι στην Τούμπα, ούτε οπαδοί του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Βεβαίως και είναι ευπρόσδεκτοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, όμως, υπάρχει και ένας νόμος. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα, όμως, όπως ξέρετε, εισιτήρια δεν δίνονται. Δεν δώσαμε σε καμία άλλη μεγάλη ομάδα, δύσκολα θα δοθούν και στον ΠΑΟΚ».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα