Η «εξήγηση» για το ξέσπασμα του Παπαδόπουλου

Δημήτρης Ρούσσος
Η «εξήγηση» για το ξέσπασμα του Παπαδόπουλου

bet365

Ντροπιαστικά υβριστικά σχόλια στον τερματοφύλακα της Λαμίας, Νίκο Παπαδόπουλο, για την οικογένεια του απηύθυναν οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του αγώνα στη Λεωφόρο, σύμφωνα με τον σύλλογο της Φθιώτιδας, με τον ίδιο να απαντάει και την κατάσταση να μην ξεφεύγει στο «παρά πέντε».

Ένταση επικράτησε λίγο μετά τη λήξη του αγώνα Κυπέλλου στη Λεωφόρο, όπου η Λαμία πανηγύρισε τη μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού επί του Παναθηναϊκού.

Ο Παπαδόπουλος βγήκε από τη φυσούνα, ώστε να παραχωρήσει flash interview στην CosmoteTV. Εκείνη την ώρα, στις κερκίδες υπήρχε ακόμη κόσμος του «τριφυλλιού», που δεν είχε αποχωρήσει ακόμα. Κάποιος από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού απευθύνθηκε με αισχρό τρόπο στον Έλληνα τερματοφύλακα, ξεστομίζοντας βαριές εκφράσεις κι «ευχόμενός» του πράγματα που προκαλούν αποτροπιασμό.

Συγκεκριμένα, του είπε «να πεθάνει το παιδί σου,η μάνα σου και όλη η οικογένεια, να τους δεις όλους στο φέρετρο», όπως άκουσαν άνθρωποι της Λαμίας που βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό. Ο 26χρονος τερματοφύλακας το άκουσε και απάντησε στον συγκεκριμένο που τον έβρισε και όχι γενικώς στους οπαδούς, δίχως προηγουμένως να έχει απευθυνθεί στην κερκίδα, όπως ξεκαθαρίζουν οι νεοφώτιστοι.

Τότε η κατάσταση πήγε να ξεφύγει, με μερικούς από την κερκίδα να κινούνται προς το μέρος του και άνδρες της υπηρεσίας ασφαλείας του γηπέδου να μπαίνουν στη μέση. Ορισμένοι μάλιστα από τους τελευταίους ήταν προκλητικοί, βρίζοντας τον Παπαδόπουλο και λέγοντάς του «τι λες ρε, ποιος νομίζεις πως είσαι και μιλάς έτσι εδώ μέσα».

Η κατάσταση ηρέμησε μετά από λίγα λεπτά, αφού απομακρύνθηκαν οι θερμόαιμοι και ο παίκτης αποχώρησε για τα αποδυτήρια, όμως σε κάθε περίπτωση οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν και φυσικά όσα ακούστηκαν ήταν ντροπιαστικά.

Εξάλλου, στη Λαμία διαψεύδουν κατηγορηματικά πως ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Συρογιάννης, είπε σε ανθρώπους του Παναθηναϊκού «μακάρι να πέσετε στη Γ' Εθνική». Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, σύμφωνα με τους Φθιωτούς και διαψεύστηκε απ' όλους όσους βρέθηκαν στο σημείο της φυσούνας μετά το τέλος του αγώνα, με τον ίδιο να το πληροφορείται με έκπληξη. Τονίζουν δε, πως αν κάποιος από τον σύλλογο έλεγε κάτι τέτοιο, θα αντιμετώπιζε συνέπειες μέσα από την ομάδα

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα