Επιστροφή Βάντερσον με Παναθηναϊκό, εκτός Παπαδόπουλος και Αναστασιάδης

Δημήτρης Ρούσσος
Επιστροφή Βάντερσον με Παναθηναϊκό, εκτός Παπαδόπουλος και Αναστασιάδης

bet365

Λήξαν θεωρείται το θέμα με τον Βάντερσον στη Λαμία, αφού ο Βραζιλιάνος συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό (21/12, 17.15). Εκτός έμειναν για λόγους ξεκούρασης οι Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος κι ο ανέτοιμος Αναστασιάδης.

Οι νεοφώτιστοι ετοιμάζονται για το μεγάλο ραντεβού της Πέμπτης απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΔΑΚ Λαμίας, στον πρώτο αγώνα για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Βάντερσον έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Μπάμπη Τεννέ.

Ο Βραζιλιάνος, που είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα σε προπόνηση πριν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη 14η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή, απολογήθηκε στη διοίκηση, ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και επανεντάχθηκε στα πλάνα του προπονητή των Φθιωτών για την αναμέτρηση με τους «πράσινους», με το θέμα να θεωρείται λήξαν.

Εξάλλου, εκτός για λόγους ξεκούρασης έμειναν ο Δημήτρης Κουτρομάνος και ο Νίκος Παπαδόπουλος, ενώ ο Ανέστης Αναστασιάδης παραμένει ανέτοιμος και θα προφυλαχθεί, ώστε να είναι 100% έτοιμος με το νέο έτος. Δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Ακόστα.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης, ο Τεννές ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα με το «τριφύλλι». Οι παίκτες που την απαρτίζουν είναι οι εξής: Μελίσσας, Πίτκας, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννης, Μπουλούλης, Λινάρδος, Πίτι, Τσούκαλος, Μανιάς, Πατσαρουχας, Βάντερσον και Βουό.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα