Αστέρας-Ατρόμητος 0-1

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αστέρας-Ατρόμητος 0-1

bet365

Η... ξέφρενη πορεία του Ατρομήτου δεν ξεχωρίζει διοργανώσεις! Οι Περιστεριώτες έφυγαν νικητές από την Τρίπολη (0-1), όπου κόντρα στον Αστέρα έκαναν το πρώτο μεγάλο βήμα για πρόκριση στα προημιτελικά! Μεγάλες ευκαιρίες για τους Αρκάδες στην επανάληψη!

Ο Βασιλακάκης δεν συγχώρεσε το λάθος του Τριανταφυλλόπουλου, ο Μανιάς δεν μπόρεσε να βρει στόχο σε δύο περιπτώσεις και έτσι ο Αστέρας ηττήθηκε και για το Κύπελλο από την ομάδα του Περιστερίου με 1-0.

Ετσι ξεκίνησαν

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Στο 4-2-3-1 του ο Αστέρας είχε τον Αθανασιάδη στο τέρμα και τους Γιαννούλη, Μπέρτο στα άκρα με τους Σελίν και Τριανταφυλλόπουλο στα στόπερ. Τσουκαλάς, και Ιγκλέσιας τα δύο χαφ, ο Ισναλντο ήταν στα αριστερά, ο Καλτσάς δεξιά κι ο Μαντίντα πίσω από τον Μανιά.

Στο 3-5-2 του Κάναντι, ο Μίρκοβιτς στο τέρμα κι οι Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας και Ρισβάνης στην άμυνα. Μάντσον και Μπουσούλατζιτς θα είναι τα δύο χαφ κι οι Βασιλακάκης Γιαννούλης, Κιβρακίδης πίσω από τους Ντιγκινί - Ουάρντα

Ο Βασιλακάκης δεν συγχώρεσε

Το ματς ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν νευρικότητα και να προσπαθούν με πολλές πάσες να παγώσουν το παιχνίδι η μία της άλλης.

Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 9' όταν ο Τριανταφυλλόπουλος δεν έδιωξε καλά με το κεφάλι και ο Βασιλακάκης πιάνοντας ένα δεξί σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Αθανασιάδη.

Ο Αστέρας δεν μπορούσε να βρει το δρόμο για την αντίπαλη περιοχή. Έτσι, παρά την κατοχή, η ομάδα του Περιστερίου απείλησε ξανά όταν στο 21' Ο Ντιγκινί μπήκε από τα αριστερά, περνώντας όμορφα τον Μπέρτο, ο Βασιλακάκης έκανε την κεφαλιά στη σέντρα του Ουάρντα, με τον Αθανασιάδη να διώχνει εντυπωσιακά και στη συνέχεια. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ντιγκινί ήταν οφσάιντ.

Αν κι οι Αρκάδες δεν έδειχναν ικανοί να δημιουργήσουν φάσεις, θα μπορούσαν να πάνε στα αποδυτήρια έχοντας σκοράρει. Αυτό δεν έγινε όμως, επειδή στις καθυστερήσεις, ο Μίρκοβιτς βγήκε και έκλεισε γρήγορα τον Μανιά, που είχε βγει τετ α τετ από την εξαιρετική κάθετη του Μαντίντα. Το πλασέ του επιθετικού των Αρκάδων σταμάτησε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο Μανιάς δεν βρήκε στόχο

Στο δεύτερο μέρος, ο Παντελίδης έβαλε στο ματς τον Τόνσο αντί του Μαντίντα, τον οποίο πέρασε γρήγορα δίπλα στο Μανιά. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ουάρντα όπου ο Αθανασιάδης έδιωξε σε κόρνερ, ενώ αργότερα ο Ρισβάνης έκανε την προβολή αποφεύγοντας το μαρκάρισμα του Ιγκλέσιας, αλλά η προσπάθειά του από το κόρνερ του Ουάρντα πέρασε άουτ.

Στο 60' ήρθε η στιγμή για τον Αστέρα να απειλήσει με τον Μίρκοβιτς να κάνει το λάθος και να βγαίνει στο πλάγιο. Ο Ισνάλντο εκτέλεσε γρήγορα στο Μανιά, ο οποίος με κενή εστία αστόχησε!

Δύο λεπτά αργότερα, ο Σέρβος πορτιέρε του Ατρόμητου είπε «όχι» και στον Τσουκαλά.

Η επόμενη πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 73'. Το γύρισμα του Καλτσά από τα δεξιά, αιφνιδίασε τον Μίρκοβιτς και στην συνέχεια ο Μανιάς έκανε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, με τον Χατζηισαΐα να κάνει την προβολή και να γλιτώνει την ομάδα του από την ισοφάριση.

Στα επόμενα λεπτά που ακολούθησαν είδαμε πολλές κάρτες, νεύρα και ένα απευθείας φάουλ του Ούμπιδες να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Αθανασιάδη.

Ετσι, ο Ατρόμητος έφυγε από την Τρίπολη με τη νίκη που του δίνει το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Αθήνα.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Μπέρτος (55' Ίγκορ), Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Ισνάλντο (74' Δουβίκας), Μαντίντα (46' Τόνσο), Μανιάς
Ατρόμητος: Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσούλατζιτς, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Κιβρακίδης, Μάντσον, Βασιλακάκης (87' Κυριακίδης), Ουάρντα (90' Ούμπιδες), Ντιγκινί (90'+5' Ούμπιδες)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα