Τρίκαλα - Ατρόμητος 1-1

Κώστας Ζάλιαρης
Τρίκαλα - Ατρόμητος 1-1

bet365

Δέχθηκε γκολ για πρώτη φορά έπειτα από δύο μήνες. Ωστόσο, με το τελικό 1-1 κόντρα στον ΑΟΤ στα Τρίκαλα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου, ο Ατρόμητος διατήρησε το αβαντάζ για πρόκριση και είναι «αγκαλιά» με την πρωτιά στο 4ο γκρουπ.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου!21+

Αρκετά ισορροπημένο το πρώτο μέρος στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, με τον Ατρόμητο να χάνει αρκετά συχνά την κατοχή της μπάλας στα χαφ, ενώ, όταν κατάφερνε να σπρώξει το παιχνίδι προς τα καρέ των γηπεδούχων, συναντούσε πολλά κορμιά μπροστά του, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει ν' απειλήσει σημαντικά. Οι Βασιλείου και Μανούσος στο ξεκίνημα είδαν τον Αποστολίδη να τους αρνείται το γκολ όταν οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν, ενώ, η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους ήρθε στο 27', όταν ο Καπό από κάθετη του Τζόκιτς, δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά τον Μίρκοβιτς.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Κάναντι έβγαλε τον Χατζηισαΐα, πέρασε στα στόπερ τον Ζησόπουλο που στο πρώτο μέρος αγωνίστηκε στα χαφ, ενώ και ο Μανούσος κινήθηκε πλέον στα άκρα που έχει μάθει καλύτερα από κάθε άλλο σημείο στο γήπεδο. Ο ΑΟΤ πήρε το προβάδισμα με αρκετή δόση τύχης στο 50', όταν από εκτέλεση φάουλ, ο Καρασαλίδης βρήκε τελευταίος τη μπάλα και παραβίασε την εστία της ομάδας του για το 1-0 με αυτογκόλ. Ήταν το πρώτο γκολ που δέχεται η ομάδα του Κάναντι από τα τέλη Αυγούστου!

Οι Περιστεριώτες αφυπνίστηκαν, έφτασαν κοντά στο γκολ στο 59' με τον Αποστολίδη να σταματάει εντυπωσιακά ένα σουτ του Ουάρντα, όμως, το 4-4-2 και η επιθετική διάθεση του Ατρόμητου, άφησε και χώρους στα Τρίκαλα όταν έτρεχαν μπροστά. Η λύση για τους πρωτοπόρους της Σούπερ Λιγκ Σουρωτή, βρέθηκε στο 75' όταν ο Μπαστακός με ωραία κάθετη βρήκε τον Ντάουντα κι αυτός έκανε την ασίστ στον Μανούσο για το εύκολο πλασέ και το 1-1. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, με τους Περιστεριώτες να δίνουν ανάσες σε βασικούς, να διατηρούν τα προσχήματα και να ελέγχουν την πρόκριση μέσω της 1ης θέσης του 4ου ομίλου του φετινού Κυπέλλου.

Η κατάσταση του 4ου ομίλου:

1.Ατρόμητος 4

2.Τρίκαλα 4

3.Κέρκυρα 3

4.Σπάρτη 0

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τρίκαλα: Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Τσίπρας, Μίλιεβιτς (77' Τσιάρας), Γροντής (55' Τόμιτς), Ανδρεόπουλος, Κοτσώνης, Κάπος (67' Ντίνας), Τζόκιτς

Ατρόμητος: Μίρκοβιτς, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας (46' Ντάουντα), Νάτσος, Οριόλ (74' Γιαννούλης), Ζησόπουλος, Ούμπιδες, Μανούσος, Κυριακίδης, Ουάρντα, Βασιλείου (65' Μπαστακός)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα