Πετράκης: «Ο αποκλεισμός δεν ακυρώνει την προσπάθεια»

Ο Πετράκης

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης απέδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια τους (και) στον δεύτερο αγώνα με τον Άρη υποστηρίζοντας ότι ο Παναιτωλικός βάδισε στον δρόμο της βελτίωσης και της εξέλιξης.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Παναιτωλικού είπε αρχικά ότι… «ήθελα να πω ένα μπράβο στους παίκτες μου και για σήμερα αλλά και για το προηγούμενο παιχνίδι όπως και τη συνολική διαδρομή στον θεσμό του Κυπέλλου. Στα δύο παιχνίδια που παίξαμε με τον Άρη ο οποίος έχει ποιότητα και είναι μεγάλος σύλλογος, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε εμείς να είμαστε στον τελικό με βάση τα δύο παιχνίδια αλλά πρέπει να συμβιβαστούμε με την πραγματικότητα. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε από το Αγρίνιο, όπως και στον κόσμο του Άρη ο οποίος αναγνώρισε και χειροκρότησε την προσπάθειά μας.

Στο παιχνίδι ο Άρης μπήκε δυνατά, μας πίεσε στην αρχή, αλλά δεν είχε καθαρή ευκαιρία. Ελέγξαμε το παιχνίδι, είχαμε τις στιγμές μας και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και να στείλουμε το παιχνίδι στην παράταση. Αυτό δεν ακυρώνει την όλη προσπάθεια. Θέλουμε να ενισχύουμε καθημερινά την εικόνα μας, να έχουμε εξέλιξη και βελτίωση για να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο μας που είναι η παραμονή».

Σε ερώτηση για το ότι ο Παναιτωλικός έχει καταφέρει να δυσκολεύει τους ισχυρούς του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά δίχως να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει, απάντησε: «Νομίζω ότι κάναμε δύο καλές φάσεις με την κεφαλιά του Ντουάρτε και τον Πέδρο στο τέλος. Όταν παίζεις με τον Άρη που έχει αυτή την ποιότητα και δεν μας κάνει ευκαιρία στη διάρκεια του αγώνα, πώς να τα κάνουμε όλα; Δεν παίζουμε μόνοι μας. Είχαμε καλή οργάνωση στο παιχνίδι… Κι εμείς θέλουμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα αλλά πρέπει να ξέρουμε ποιοι είμαστε και πού βαδίζουμε. Δεν είμαστε ομάδα top επιπέδου, αλλά θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Σχετικά με το πλάνο του στο παιχνίδι, της μαζικής άμυνας στο πρώτο ημίχρονο και της επιθετικής λογικής στο δεύτερο ημίχρονο, είπε: «Για μένα ευκαιρία σημαίνει ότι είμαι δύο τρία βήματα πριν βάλω γκολ. Ο Άρης είχε προϋποθέσεις να σκοράρει. Εμείς όντως κρατήσαμε το πλάνο μας, ήμασταν συγκεντρωμένοι και όσο περνούσε η ώρα προσπαθούσαμε να απειλήσουμε. Νομίζω ότι ελέγξαμε καλά το παιχνίδι».

Σε ερώτηση για το αν μπορεί ο Άρης να νικήσει τον Παναθηναϊκό στον τελικό απάντησε ότι… «οι πιθανότητες είναι 50-50. Δεν υπάρχουν φαβορί σ’ αυτά τα παιχνίδια. Ο Άρης έχει καλούς παίκτες. Και με τον Παναθηναϊκό που ηττήθηκε ήταν ανταγωνιστικός και μιλάμε για ένα παιχνίδι».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα