Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι τρεις μεγάλες αποκρούσεις του Πασχαλάκη στην κανονική διάρκεια (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Πασχαλάκης

bet365

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, καθώς έκανε τρεις σπουδαίες αποκρούσεις και με την τελευταία του έστειλε το ντέρμπι στην παράταση.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού. Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας «κράτησε» τους Πειραιώτες στο πρώτο ημίχρονο της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με τρεις φανταστικές αποκρούσεις, με την τελευταία μάλιστα να την κάνει στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας.

Ο έμπειρος πορτιέρε νίκησε δις τον Αντράζ Σπόραρ. Στο 13' ο Μαντσίνι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σλοβένος πήρε την κεφαλιά και ο Πασχαλάκης του έβαλε «stop» με το ένα χέρι. Στο 81' ο Γιάννης Κώτσιρας έβγαλε τον Σπόραρ σε θέση τετ α τετ με φανταστικό τακουνάκι, ο 29χρονος σέντερ φορ εκτέλεσε αλλά ο Έλληνας κίπερ του είπε πάλι «όχι».

Στο 90+10' ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς είχε μοναδική ευκαιρία για... buzzer beater. O Σπόραρ με κεφαλιά έστρωσε την μπάλα στον συμπαίκτη του σε Παναθηναϊκό και εθνική, ο Σλοβένος έπιασε δυνατό βολέ και ο Πασχαλάκης απέκρουσε εντυπωσιακά, στέλνοντας τους Αιώνιους στην παράταση.

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα